• darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Het online programma ‘Zacht Werken’ is het uitgebreide basisprogramma, waarin je alles leert over je eigen energie en zacht werken. Het programma bestaat uit meer dan tien e-learing modules en werkboeken met opdrachten. Je leert alles over tijd maken, wat je energie geeft en kost in je werkdag, je dromen maar ook de zombies die je van je dromen afhouden, en tot slot ontdek je hoe je van schaarste kunt switchen naar overvloed.

Dit programma is de onmisbare basis voor zacht werken. Je kunt het programma zelfstandig volgen, maar ook via een zacht-werken-coach aanvullende persoonlijke coaching krijgen.

NU MET BONUS: Een tegoedbon voor een Shiatsu Massage van 60 min voor als de Corona maatregelen weer voorbij zijn!

Zacht werken is iets dat je zelf moet doen, maar daar help ik  je graag bij in de vorm van persoonlijke coaching.  Wil je hier meer over weten?  vraag dan een zacht werken diagnose gesprek aan (een kostenloos telefonisch gesprek van 30-45 minuten)

JA! IK WIL GRAAG EEN GRATIS ZACHT WERKEN DIAGNOSE GESPREK!

Wat levert het programma je op? Wat ga je realiseren?

 + Rust en focus

Aandacht voor wat je echt belangrijk vindt in jouw leven, wie en wat is jouw onverdeelde aandacht en energie waard? en wie / wat vooral niet? (werk EN privé)

+ Je werk wordt weer leuk en overzichtelijk 

Mensen die Zacht Werken kunnen vaak meer werk verzetten in minder tijd, zonder dat je het gevoel hebt dat je het extreem veel drukker hebt.

+ Altijd alle tijd

Je leert de magie van de tijd. Je ontdekt hoe je nooit meer tijd tekort komt en altijd tijd genoeg hebt. Omdat je tijd gaat maken. Zo krijg je tijd in overvloed. Altijd.
Je werk gaan doen op jouw manier, zodat jouw talenten maximaal uit de verf komen. Zodat je een maximale bijdrage levert en anderen volop van dienst kunt zijn. Maar dan wel op een manier die bij jou past. Zonder werkdruk of stress.

+ Je gaat weer durven dromen

we gaan samen kijken wat jouw drommen zijn, wat wilde je altijd al realiseren of doen, en is nu naar de achtergrond verdwenen omdat er altijd andere dingen zijn die eerst moeten, het kan gaan om grootse dromen , maar ook om kleinere wensen, we gaan eraan werken om deze ook echt te realiseren, wat zijn de eerst stapjes?

Voor de rest van je leven

De vaardigheden die je leert met zacht werken zijn geen snelle hype die volgend jaar weer is achterhaald. Het zijn vaardigheden waar je de rest van je leven lol van hebt. In je werk en je privéleven. Waarom zou je nog langer worstelen of wachten als je nu een stap kunt zetten?

Daar heb ik het te druk voor hoor!

Juist als je nu denkt: Daar heb ik het toch veel te druk voor! dan is nu het moment, je gaat namelijk leren om ''tijd te maken'' je visie op tijd zal enorm gaan veranderen.

Wat is het zacht-werken-online-programma?

Met het zacht-werken-online-programma krijg je:

 • 3x een coachingssessie met mij via ZOOM.
 • Een online training van 60 dagen waarin je stap voor stap leert hoe je zelf meer gaat bereiken door zachter te werken. Je leert tijd maken, je dromen realiseren, bouwen aan je bedrijf of je loopbaan en je leven en het scheppen van overvloed. Dromen. Maar met een praktische inslag die je direct vertaalt naar jouw situatie.
 • Negen webinars, met theorie en praktische tips. Na elk webinar krijg je een concrete oefening waar je direct mee aan de slag gaat. Eén van de negen modules gaat helemaal over online media: hoe zet je ze slim in en zorg je er tegelijkertijd voor dat ze je niet storen en je tijd opslurpen? Ik deel de lessen van online experts met je! Hoe krijgen zij duizenden online fans voor hun bedrijf of gebruik je online media in je werk, juist zonder de hele dag online te zijn?
 • Natuurlijk ontvang je van elk webinar een opname op video, zodat je alles kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Op de manier die bij jou past. Je kunt alle webinars nog eens rustig naluisteren, tijdens het hardlopen, een lange autorit of lui thuis op de bank.
 • Bij elk webinar ontvang je verschillende oefeningen. Je pakt er uit wat past bij jouw leven en jouw stijl. Zo kun je op een ontspannen manier aan de slag, met de dingen die bij jou passen.
 • Je eigen zacht-werken-dagboek, waarin je vastlegt wat voor jou werkt. Met het dagboek ontdek je wat voor jou werkt en waar je snel stappen kunt zetten.
 • Dagelijks aan de slag in je eigen bedrijf, met jouw werk. Zo blijft het niet bij theorie, maar ga je zacht werken direct toepassen in je eigen praktijk.
 • Direct na je inschrijving ontvang je het boek ‘Een zaak van zacht werken zodat je direct aan de slag kunt. Heb je het boek al gelezen? Dan kun je dit exemplaar geven aan iemand in je netwerk, zodat ook mensen om je heen weten hoe jij voortaan je werk doet. En wellicht inspireer jij hen weer!

BONUS: Een tegoedbon voor een Shiatsu Massage van 60 min voor als de Corona maatregelen weer voorbij zijn!

Vergoedingen

Het is mogelijk dat de opleider/werkgever tijd of geld vergoedt. Uit de praktijk blijkt dat het persoonlijk budget ook vaak wordt gebruikt voor coachingstrajecten

Via je werkgever
Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker, in sommige CAO’s is dat zelfs verplicht. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject vaak als effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de coachsessies.

Via de belastingdienst**
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het coachtraject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

** De kosten voor coaching zijn voor zelfstandig ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Mijn garantie
Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt of mijn hulp wel bij je past en of we een klik hebben. 
Daarom bied ik je de volgende garantie: ben je na onze  eerste afspraak  niet tevreden? Dan meld je dat binnen 24 uur per e-mail. 
We stoppen dan het traject en je krijgt je complete investering retour.

JA! VERTEL ME MEER OVER ZACHT WERKEN!

JA! IK WIL GRAAG EEN GRATIS ZACHT WERKEN DIAGNOSE GESPREK!

Wie, wat , waar? 

massage-shiatsu-coaching-Groningen

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen waar ik shiatsu massages en coachingstrajecten geef genaamd De Koning Te Rijk. Ik hoop dat ieder zich na een behandeling of coachingssessie bij mij zich De Koning Te Rijk voelt. Thuis heb ik een lieve partner, Fred die fantastisch kan koken (yes!) en twee ondernemende kids Kjeld (7) en Kim (5) die ik af en toe graag achter het behang wil plakken, maar O wat ben ik dankbaar en trots op deze mini mensjes.

Groeten! Jannet Veenbaas
www.praktijkdekoningterijk.nl

👉 Meer lezen over Zacht Werken?