• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Zie je het allemaal even niet meer zitten? en kun je wel wat hulp gebruiken om prioriteiten te stellen zodat je kunt focussen op wat er nu echt belangrijk is, voor jezelf , je gezin en ook in je werk? Ik bied je die hulp graag met het Zacht Weken traject, waar je leert hoe je ruimte en rust creëert in je hoofd en van vervelende lichamelijke klachten af kunt komen.

Ben je geïnteresseerd in een Zacht Werken traject maar heb je nog vragen of twijfels? meld je dan geheel kosteloos aan voor een Zacht Werken Diagnose Gesprek met mij.

In een persoonlijk telefonisch gesprek van 30 minuten, stellen we samen vast wat jij nodig hebt om tot rust te komen en wat er nodig is voor jou om structureel betere keuzes te maken op basis van je energie op dat moment. Ook bekijken we of mijn programma’s je daarbij kunnen helpen. Interesse? Vul hieronder de gegevens in, om je aan te melden voor een gratis gesprek.

Iedere maand maak ik tijd om 3 gratis telefonische Zacht Werken Diagnose Gesprekken te voeren. Je zult begrijpen dat ik niet iedereen kan helpen. Daarom selecteer ik van te voren of een gesprek passend is. Je ontvangt na je aanvraag een email waarin ik aangeef of je geselecteerd bent of niet. Ik zie je mail graag tegemoet!

Gratis Zacht Werken Diagnose Gesprek met Jannet Veenbaas