• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Deep Tissue Massage Groningen

De balans vinden

Een deep tissue massage is een krachtige manier om de balans in je lichaam terug te brengen. Diepe, langzame massagetechnieken zorgen voor verbetering van de zogenaamde 'energiestroom'. Alle stress en spanning vloeit uit je lichaam en je komt tot rust. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Deze massage is namelijk uitermate geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in zowel lichaam als geest. Bovendien hoef je niet lang op resultaat te wachten. Je voelt je al snel een stuk beter en je kunt in no time de wereld weer aan.

Doorbloeding optimaal gestimuleerd

Een deep tissue massage richt zich vooral op het bindweefsel rondom je spieren. Dit bindweefsel vormt zich continu en het is belangrijk om het los te masseren, zodat er opnieuw ruimte ontstaat voor je spieren. Zit je de hele dag achter een computer? Dan is deze massage de perfecte keuze. Als je lange tijd in dezelfde houding zit, zorgt het bindweefsel tussen je spieren er namelijk voor dat je als het ware 'vast' komt te zitten in deze houding. Een deep tissue massage maakt het bindweefsel en dus je spieren losser, zodat je lichaam een stuk prettiger aanvoelt. De doorbloeding wordt optimaal gestimuleerd. Ik gebruik vooral cupping als ik een bindweefsel massage geef.

De effecten van een deep tissue massage

Deze massage heeft verschillende gezondheidsvoordelen. Wanneer spieren chronisch verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep tissue massage kan deze blokkade opheffen. Littekenweefsel en verklevingen kunnen losgemaakt worden. Door spanning en stress te verminderen, verbetert je bloeddruk. En niet te vergeten: je lichaam maakt tijdens de massage serotonine aan, ook wel bekend als het 'gelukshormoon'. Boek dus snel een massage en voordat je het weet zit jij weer heerlijk in je vel en is de glimlach niet van je gezicht te krijgen.

OOK PROBEREN? PAK DAN NU GELIJK JOUW KORTING 

NU BOEKEN

ANDERE MASSAGES