• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Massage workshop Groningen

Leer een goede, ontspannende massage te geven!

Wil je graag een keer samen een massageworkshop volgen, maar liever niet in een groep? Boek dan je eigen Privé Massage workshop voor Twee!

Tijdens de workshop leer je waar de spieren lopen en hoe je deze het best kunt masseren. Je leert massagetechnieken die eenvoudig toe te passen zijn en veel effect hebben. Er is ruimte voor persoonlijk advies en vragen.

Wil je samen met je partner, vriend of vriendin leren om een prettige massage te geven?

In deze workshop Partnermassage oefen je op elkaar, zonder andere cursisten. Een goede massage komt tegemoet aan een van de meest fundamentele behoeftes: warm, respectvol en liefdevol aangeraakt te worden. Een laagdrempelige manier om Met z'n tweeën zonder andere cursisten op eigen datum en tijd naar keuze kennis te maken met de basisprincipes en basistechnieken van de intuïtieve massage. Jullie hebben mijn volledige aandacht, en er is volop tijd om in te gaan op persoonlijke vraagstukken.

Wat zijn de mogelijkheden om te leren masseren?

* Leren masseren in 2 uur.

Als masseur neem je zelf iemand mee die onder jouw handen wil ontspannen.
Kosten: € 255,00

* Leren masseren in 4 uur.

Je komt met z'n tweeën en wil om de beurt leren masseren. Jullie masseren beide. Tijdens de pauze heerlijke vegan snacks en verse sappen. En natuurlijk een flesje massage olie voor mee naar huis.
Kosten: € 455,00

Wil je meer weten of gelijk boeken?

Heb je er wel eens aan gedacht om een massage-workshop cadeau te geven? bijvoorbeeld als origineel huwelijkscadeau of voor een jubileum?