• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Ontspannings-massage in Groningen: Onverdeelde aandacht voor jou!

De onverdeelde aandacht die je krijgt, maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt en dat je lichaam weer ontspant. Het lichaam heeft een natuurlijk zelfherstellend vermogen wat bij een massage geprikkeld wordt. Zo voel je je daarna vaak als herboren. Dit komt omdat de aanmaak van endorfine (het gelukshormoon) en de aanmaak van oxytocine (het knuffelhormoon) worden gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. Doordat je spieren na een massage weer goed doorbloed zijn voelen ze weer soepel en ontspannen aan. Dit alles doet ook veel goeds voor je immuunsysteem, waardoor de kans op ziektes afnemen. En dat is mooi meegenomen!

Ontspanningsmassage is zoals het woord al zegt bedoeld om heerlijk te ontspannen.

Ik gebruik hierbij vooral technieken uit de klassieke massage dus veel effleurages (strijkbewegingen) en knedingen. Natuurlijk kan er in een ontspanningsmassage ook extra aandacht worden besteed, aan eventuele pijnlijke plekken of spieren.

Massage van het hele lichaam

Je mag zelf een lekkere olie uitkiezen, met of zonder geur (aromatherapie).

Tijdens de ontspanningsmassage behandelingen masseer ik het gehele lichaam. Ik besteed altijd extra aandacht aan de nek en schouders ter afsluiting geef ik een hoofd en gezichtsmassage.

Massage van hoofd en gezicht werkt heel rustgevend. 

Lees hier over hoe ik precies te werk ga

Lees hier over de behandelingen die ik geef

JA! IK WIL EEN ONTSPANNINGS-MASSAGE BOEKEN!

Andere massages bij De Koning Te Rijk, Groningen:

Misschien ook interessant voor jou 👇