• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Massages rondom Zwangerschap Groningen

Ik ben gespecialiseerd massages rondom zwangerschap: Zwangerschapsmassage & Mama-Massage  (post-partum-massage) Check ook de verschillende kortingsmogelijkheden 🥳

Zwangerschapsmassage

Gedurende jouw zwangerschap ondergaat je lichaam en je leven in 9 maanden vele veranderingen. Zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel. Deze massage helpt je lichaam tot rust te komen, te stromen en geeft je gedachten de ruimte om je voor te bereiden op de komst van je kindje. Het helpt de verbinding met jezelf te versterken op emotioneel, mentaal en ziels-niveau.

zwangerschapsmassage Groningen

Lees hier meer over Zwangerschapsmassage

Mama-Massage / Post partum massage

Deze massage is superfijn wanneer het tijd is om op te laden. Je kunt al vrij kort na je bevalling gemasseerd worden, maar je kunt ook besluiten om tijd voor jezelf te nemen Wanneer je je niet meer vrij voelt en merkt dat het leven je te veel overspoelt. Schreeuw je meer tegen je kinderen dan je lief is? Vraag je je af waar jij bent gebleven? Deze massage draagt bij aan herstellen van de verbinding met jouw zelf liefde en zelf zorg. En zorgt dat je verbinding met je onderlichaam (daar waar je voelt) weer krachtiger wordt. Na deze massage ervaar je meer overzicht vanuit gronding.

post partum massage groningen

Lees hier meer over Mama-Massage