• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Zwangerschapsmassage Groningen

Massage voor zwangere vrouwen

Een zwangerschapsmassage , een moment van rust en connectie met je kindje...

Je bent zwanger (gefeliciteerd!) Je voelt je goed, je lichaam verandert en je emoties heb je niet altijd in de hand. Met het groeien van de baby groeit ook het bewustzijn van het nieuwe leven in je buik, en naarmate de zwangerschap vordert merk je dat je minder energie hebt en vaker vermoeid bent. Een zwangerschapsmassage in Groningen, dat kan bij Praktijk de Koning te Rijk!

Verwen jezelf met een zwangerschapsmassage

Laat je lekker verwennen en besteed eens aandacht aan jezelf, even lekker tot rust komen en genieten! Tijdens de zwangerschap kan je lichaam best wat extra aandacht gebruiken, de baby in je buik groeit en je lichaam moet zich elke dag weer aanpassen aan de nieuwe situatie. Door het toenemende gewicht en de veranderde houding wordt er ook van de spieren het nodige gevraagd.

Kom helemaal tot rust

Door de zwangerschapsmassage kom je helemaal tot rust, lekker ontspannen en genieten van het soepele kneden van de spieren en / of het behandelen van shiatsu drukpunten. Je komt wat meer terug in je lichaam en voelt ook hoe de baby er rustig van wordt. Volledig ontspannen kun je er na een zwangerschapsmassage weer helemaal tegenaan!

De zwangerschap behandelingen gebeuren zoveel mogelijk in zijligging, je word goed ondersteund door kussens. Eventueel kan een massage van de nek en schouders ook in zittende houding worden uitgevoerd. De benen en voeten krijgen in deze behandeling ook extra aandacht. De buik komt ook aan bod als je  dat prettig vind.

De Baby geniet mee

Veel baby’s zoeken de bewegende handen, gaan er tegenaan liggen of bewegen mee. De behandeling wordt afgesloten met een massage van het hoofd en het gezicht.

Meer lezen over zwangerschapsmassage? lees deze blog!

 

TIP: Geef een Zwangerschaps-massage cadeau!

Misschien ook interessant voor jou 👇

Andere massages bij De Koning Te Rijk, Groningen:

 

AFSPRAAK MAKEN