• darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Wacht jij op een wake-up call? Of ga je nú je droomleven leiden?

Gepubliceerd op: 18-09-2019

Hoe vaak gebeurt het niet dat mensen na een heftige gebeurtenis opeens besluiten om het roer om te gooien? Om beter voor jezelf te gaan zorgen, om te kiezen voor wat je zelf graag wilt in plaats van te willen voldoen aan de verwachtingen van anderen? En om niet meer van de willekeur van anderen afhankelijk te zijn? Waarom niet nú al jouw ideale leven leiden?

Wacht jij op een wake-up call? Of ga je nú je droomleven leiden?

Linda kreeg 3 jaar geleden borstkanker. Het was een heftige tijd vol ingrijpende gebeurtenissen en behandelingen. Inmiddels gaat het gelukkig weer beter met haar, ze heeft haar ''oude'' leventje weer opgepakt, maar toch is ze daar niet helemaal gelukkig mee. Ze wil bewuster leven. Niet meer de hele dag rennen en vliegen, maar gewoon genieten van het moment en alles intenser ervaren. Meer tijd besteden aan zaken die er ECHT toe doen. Maar daarvoor lijken de dagen gewoon te kort, herkenbaar?

Dat ene moment

Soms komt er een moment in je leven dat je op een tweesprong lijkt te staan. Is dit nu hoe ik mijn leven wil leven? Ik zie het vaak bij mijn cliënten, waaronder Linda. Bij de één is dat na een burn-out, bij een ander na een heftige gebeurtenis of zoals bij Linda na een ziekte. In onze snelle maatschappij krijg je soms het gevoel dat je wel mee MOET rennen om iedereen te kunnen bijhouden. Maar het  altijd maar achter de feiten aanhollen geeft het gevoel dat je alles maar half doet. Terwijl je met het ene bezig bent zit je met je hoofd alweer bij de volgende taak.

Jouw ideale leven leiden: Zacht Werken

Dat is nou precies wat ik mijn cliënten leer in het Zacht Werken coachingstraject. Zacht Werken is het tegenovergestelde van hard werken. Ja gaat werken op jouw ideale voorwaarden en vanuit je hart. Het verandert je mindset en je leert bewust in elk moment te kiezen waaraan jij je tijd en aandacht wilt besteden. Je zult merken dat als je deze techniek eenmaal beheerst, je dezelfde hoeveelheid werk verzet en zelfs nog tijd overhoudt! en dat scheelt veel werkdruk en stress. Wat je leert in het Zacht Werken traject is geen snelle hype, maar hier heb je je hele leven profijt van.

Massage en Shiatsu

Volg je een Zacht Werken coachingstraject dan combineer ik dat altijd met lichamelijke behandelingen, je komt helemaal tot rust tijdens een Shiatsu Massage. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden, ga je met beide aan de slag op een holistische basis dan zul je veel sneller resultaten boeken, en je zult je beter voelen. Je voelt je stress-vrij, en je zult veel eerder de signalen van jouw lichaam gaan herkennen, zodat je daarop in kan spelen. Zo ga je bijvoorbeeld veel eerder merken wanneer je even een pauze moet nemen, of even moet strekken.

Vanuit ontspanning herstellen

Mijn visie is dat vanuit ontspanning pas herstel of vooruitgang kan komen, en dan bedoel ik een ontspannen geest en ook een ontspannen lijf. Het een kan niet zonder het ander. Een Shiatsu Massage gaat hiervoor zorgen, na een behandeling voel je je heerlijk loom en rustig. Stress geeft vaak lichamelijke klachten zoals gespannen nek en schouders, en een pijnlijke rug. Met het gebruik van cupping tijdens de massage ben je hier snel vanaf.

Gaat dit over jou?

 • Je wilt dat alles altijd perfect geregeld is, voor iedereen.
 • Je hebt continu een opgejaagd gevoel.
 • je voelt je tekort schieten naar Jan en alleman.
 • Je zegt vaak het woord: moeten, heel vaak.
 • Je hebt superveel leuke plannen, ideeën, maar geen idee waar je de tijd moet vinden om daar iets mee te doen.
 • Je voelt je de hele dag rusteloos.
 • Je bent niet in balans, zowel geestelijk als lichamelijk.
 • Je hebt last van schuldgevoelens.
 • Je voelt je uitgeput.
 • Je hebt vaak hoofdpijn, hartkloppingen, spierpijn, of andere vage klachten.
 • Je voelt je gewoon liet lekker in je vel.
 • Je snauwt tegen je kinderen, partner, collega's.
 • Je gevoel zit '' op slot"
 • Je plant soms een een leuk uitje voor jezelf of met je partner en als het zover is ben je zo moe dat je eigenlijk geen zin meer hebt en liever gewoon in bed kruipt.
 • Je volgt je passies niet meer.
 •  Je blijft maar hangen in een baan die je eigenlijk helemaal niet leuk meer vind, je wilt misschien wel iets totaal anders, of je zou het werk dat je nu doet op een hele andere manier willen doen.

Het Zacht Werken Coachingstraject zou dan goed bij jou kunnen passen!

Lees meer over Zacht Werken.

Ben je geïnteresseerd in een Zacht Werken traject maar heb je nog vragen of twijfels? meld je dan geheel kosteloos aan voor een Zacht Werken Diagnose Gesprek met mij.

In een persoonlijk telefonisch gesprek van 30 minuten, stellen we samen vast wat jij nodig hebt om tot rust te komen en wat er nodig is voor jou om structureel betere keuzes te maken op basis van je energie op dat moment. Ook bekijken we of mijn programma’s je daarbij kunnen helpen. Interesse?

Neem contact op

Wil je geen coachingstraject, maar gewoon een heerlijke Massage boeken?

Maak een afspraak

Lees meer artikelen over Zacht Werken:

Hard werken? Zacht werken!

Rust in mijn lijf en hoofd met Zacht Werken

Wat the F*** is Zacht Werken? en hoe het zorgt voor een goede balans en minder stress

Wie ben ik, en wat kan ik voor jou betekenen?

Jannet Veenbaas: 'Mijn uitgangspunt als therapeut en coach? Dat een aanraking een menselijke basisbehoefte is, en helend kan werken. Via aanraking is het mogelijk om lichaam en geest in balans te brengen, zodat eventuele verstoringen worden opgelost en jij beter in je vel komt te zitten. Dit uitgangspunt pas ik toe in de verschillende behandelingen en therapieën die ik aanbied: Shiatsu-therapiemassage en Zacht Werken Coaching. Ik hanteer ik een holistische werkwijze. Dat betekent dat ik niet alleen naar je klacht of naar je problemen kijk, maar naar je totale persoon. Dit alles in een prachtig monumentaal pand in hartje Groningen.

IK WIL EEN SHIATSU MASSAGE PLANNEN!

IK HEB EERST NOG VRAGEN

IK WIL MEER TIPS ONTVANGEN 😀

WAT IS ZACHT WERKEN? DAT KEN IK NIET! 


De Koning Te Rijk, Shiatsu Therapie, & Zacht Werken® Coaching
Brugstraat 7A
9712 AA Groningen
06-14873598
info@praktijkdekoningterijk.nl
www.praktijkdekoningterijk.nl