• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Als je zoveel wilt, maar er geen energie voor hebt

Gepubliceerd op: 01-10-2019

Heb jij last van vage vermoeidheidsklachten? Het hebben van (te) weinig energie kan enorm vervelend zijn. Ontdek hier wat je eraan kunt doen!

Als je zoveel wilt, maar er geen energie voor hebt

Herken je dat? Dat je nog zoveel wilt, maar er gewoon de energie niet meer voor hebt? Het overkwam Kim vrijwel iedere dag. 's Morgens, als ze nog in bed lag, had ze hele plannen voor de rest van de dag. Vaak kwam ze nog niet halverwege haar to-do-list. Dan was ze te moe en kwam haar niets meer uit handen.

Doodmoe

Kim had een parttime baan en dat kon ze gelukkig redelijk volhouden. Maar wanneer ze 's middags om twee uur thuiskwam, plofte ze op de bank neer en was Netflix kijken het enige waar ze nog puf voor had. Op dagen dat ze vrij was, had ze vaak grootse plannen. Een bezoek aan dat gave festival waar ze al maanden naar uitkeek of een avondje stappen met vriendinnen. Maar waar anderen een tomeloze energie leken te hebben, vroeg Kim zich alleen maar af hoe ze de uren door moest komen.

Geen medisch aanwijsbare oorzaak

Verschillende bezoekjes aan de huisarts brachten ook niet de gewenste oplossing. Er werd geen medisch aanwijsbare oorzaak gevonden voor Kims klachten. Ze at gezond en zorgde ervoor dat ze genoeg rust kreeg, maar ze bleef maar zo moe.

Shiatsu

Via een vriendin van haar had Kim over shiatsu gehoord en op een gegeven moment nam ze contact met me op. Nadat ze me vertelde waar ze tegenaan liep, stelde ik voor haar een Shiatsu-behandeling te geven. Shiatsu is een Japanse lichaamstherapie die nog wel eens vergeleken wordt met acupunctuur. Alleen dan zonder naaldjes. Bij Shiatsu gebruik ik mijn handen en vingers om de energie weer vrij door je lichaam te laten stromen.

Levensenergie

Als je gezond bent, stroomt de levensenergie, ook wel 'ki' genoemd, vrij door je lichaam. Het zorgt ervoor dat alle processen in je lichaam optimaal verlopen. Door verschillende oorzaken kunnen de energiebanen in je lichaam echter geblokkeerd raken. Bij Kim was dat ook duidelijk het geval. Met Shiatsu kon ik het zelfhelend vermogen en immuunsysteem van haar lichaam stimuleren. Energie ging weer vrijer stromen en afvalstoffen werden beter afgevoerd. Na de massage vertelde Kim dat ze zich in tijden niet zo ontspannen had gevoeld.

In balans

Sindsdien komt Kim regelmatig bij mij voor een behandeling. Niet omdat ze nog steeds zo moe is, want haar vermoeidheidsklachten zijn verleden tijd. Kim ziet het gewoon als een verwenmoment dat ze zich van tijd tot tijd gunt. Vooral als ze het erg druk heeft gehad. 'Het zorgt ervoor dat ik weer in balans ben', zegt ze . Ze slaapt er beter door, zit lekkerder in haar vel en voelt zich fit en gezond. Het is een APK-tje voor je lichaam en geest!

Herken jij jezelf in dit verhaal, en wil je graag wat aan je vermoeidheids-klachten doen? maak dan direct een afspraak voor een kennismakings-behandeling, en maak gebruik van de speciale introductie prijs.

JA, IK WIL EEN AFSPRAAK PLANNEN!

Goed om te weten: ben je aanvullend verzekerd? dan wordt jouw shiatsu behandeling (gedeeltelijk) vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Wie, wat , waar?

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen waar ik shiatsu massages en coachingstrajecten geef genaamd De Koning Te Rijk. Ik hoop dat ieder zich na een behandeling of coachingssessie bij mij zich De Koning Te Rijk voelt. Thuis heb ik een lieve partner, Fred die fantastisch kan koken (yes!) en twee ondernemende kids Kjeld (6) en Kim (4) die ik af en toe graag achter het behang wil plakken, maar O wat ben ik dankbaar en trots op deze mini mensjes.

Groeten! Jannet Veenbaas
www.praktijkdekoningterijk.nl

Massage, Shiatsu & Coaching in hartje Groningen