• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Realiseer je dromen met Zacht Werken!

Dagdromen Groningen
Gepubliceerd op: 11-06-2019

Heb jij dromen die je wil najagen maar waar je maar niet aan toe komt, omdat je te druk bent met op de automatische piloot de dagelijkse dingetjes te doen? De Zacht Werken methode helpt je bij het nastreven jouw passies. Lees hier meer.

Realiseer je dromen met Zacht Werken!

Jij hebt súper veel leuke plannen en ideeën. Zo denk je er bijvoorbeeld om je eigen bedrijf op te zetten, je eigen blog te beginnen, een creatieve cursus te volgen of om een boek uit te brengen. Het enige waar je nog geen idee over hebt? Waar je in hemelsnaam de tijd vandaan moet halen om daadwerkelijk aan de slag te gaan met al je dromen en plannen. Want tot op het moment van
vandaag, zitten jouw dagen volledig vol met werk, je taken in het gezin en  allerlei sociale en sportieve verplichtingen. Heb je eindelijk een momentje rust, dan is er wel een was die moet worden gedaan of een presentatie die moet worden voorbereid. Of je bent simpelweg te moe om nog iets te doen wat je dichter bij je dromen en verlangens brengt...

Vast in de alledaagse ratrace

Het lijkt erop dat jij vastzit in de alledaagse ratrace. De ratrace die is ontstaan door een maatschappij die steeds veeleisender wordt en maar blijft doordraaien. Het lijkt misschien normaal of zelfs hip om keihard te ploeteren en alleen maar door te gaan. Om nog in je avonduren werk af te tikken bijvoorbeeld, terwijl je daar eigenlijk helemaal geen energie voor hebt. Maar aan het eind van de dag doet deze ratrace meer kwaad dan goed. Zo heb je bijvoorbeeld continu een
opgejaagd gevoel, voel je je vaak uitgeput en heb je het gevoel dat je van alles moet. En zó zonde: al je mooie plannen en ideeën blijven op de plank liggen.

Weer durven dromen

In deze blog benadrukte ik al hoe belangrijk het is om aandacht te blijven besteden aan je passies en dromen, óók al slokken je baan, gezin, vrienden en familie veel tijd op. Waarom dit zo belangrijk is? Je hobby's en passies zorgen ervoor dat jij jezelf kan opladen, zodat je weer positieve energie krijgt en deze ook weet te behouden. Maar nu is de vraag alleen nog: hoe doe je dit dan, je
dromen en passies nagaan? Want omdat jij al die balletjes tegelijkertijd omhoog moet houden, zie jij dus echt geen tijd gelegen om eindelijk dat manuscript af te maken of de lay-out van je blog te maken. Maar hoe zou je het vinden als je weer de tijd en rust ervaart om te wensen en te dromen? En daar vervolgens ook stappen in gaat zetten om ze echt te realiseren? De oplossing is dichterbij
dan je denkt: denk eens aan een coachingstraject Zacht Werken!

Maak kennis met Zacht Werken

Zacht Werken is de tegenhanger van hard werken. Als je Zacht werkt, dan verandert je mindset compleet. Je stopt met het op de automatische piloot leven, en in plaats daarvan ga je bewust in elk moment kiezen waar je tijd en aandacht aan wilt besteden. Omdat je alles met aandacht doet, krijg je gek genoeg méér tijd. Samen gaan wij intensief aan de slag, zodat jij weer in het moment gaat leven en weer kan genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft. Ook ligt de nadruk op al jouw dromen en wensen. Wat wil jij bereiken in het leven? Wat wilde je altijd realiseren of doen, maar is naar de achtergrond verdwenen omdat er altijd andere dingen waren die eerst moeten? En welke emoties en angsten houden jou op dit moment tegen? Hoe klein of groot ze ook zijn: samen zorgen wij ervoor dat jij je dromen gaat realiseren. Dit kan in hele kleine stapjes. Alle vaardigheden die je leert met Zacht Werken kun je gebruiken voor je hele leven. En denk je nu: Maar daar heb ik het toch veel te druk voor? Dan is juist nú het moment om te beginnen. Wedden dat jij over een tijdje trots kunt kijken naar je eigen blog of boek, of totaal tot bloei bent gekomen door alle nieuwe kennis, vaardigheden en contacten die je hebt opgedaan tijdens die nieuwe cursus?

Herken je dit?

- Je hebt superveel leuke plannen en ideeën, maar je hebt geen idee waar je de     tijd moet vinden om daar iets mee te doen
- Je voelt je de hele dag rusteloos
- Je hebt schuldgevoelens
- Je gebruikt héél vaak het woord "moeten"
- Je volgt je passies niet meer
- Je zit gewoon niet lekker in je vel
- Je hebt vaak hoofdpijn, hartkloppingen, spierpijn of andere vage klachten

Je bent niet de enige die hier mee zit

Misschien een geruststelling: Je bent niet alleen, we leven blijkbaar in een maatschappij die letterlijk aan het doordraaien is, en we vinden dat allemaal maar normaal. 

 Hoe zou het zijn als:

+ Je het gevoel van ''genoeg tijd" zou hebben?
+  gewoon goed, goed genoeg is, het hoeft niet altijd perfect?
+  Je je grenzen zou kunnen aangeven, zonder je daar bezwaard / schuldig over te voelen?
+ Je weer die leuke partner / moeder / collega zou kunnen zijn.
Je weer zou durven wensen en dromen? en daar stappen in gaat zetten om ze echt te gaan realiseren?
+ Je je rustig en ontspannen zou voelen?
+ Je net zo goed voor jezelf zou gaan zorgen als hoe je dat nu voornamelijk voor anderen doet?
+ Zou het mogelijk zijn om op jouw ideale voorwaarden te werken?
+ Als je weer lekker zou kunnen slapen en uitgerust wakker zou worden?
+ Je tools zou hebben om jezelf tot rust te brengen is drukke tijden?
Je echt zou kunnen genieten van je vrije tijd zonder dat je alleen maar denkt aan al het werk dat nog       gedaan moet worden.
+ Je gewoon ook wel eens voor jezelf mag kiezen?
Dat jij jezelf emotioneel veel stabieler gaat voelen?
+ Het gevoel hebben zelf aan het stuur te staan in plaats van geleefd te worden?
+ Je jezelf waardevol genoeg vind om het roer om te gooien, ontzettend handige tools zou leren om alle bovenstaande zinnen realiteit te maken?

Klinkt goed he?

 Ik denk dat iedereen hier graag ja tegen zou zeggen.  Hoe zou het komen dat we onszelf toch vaker herkennen in het bovenste lijstje (Gaat dit over jou?) Omdat we gewend zijn, en het normaal vinden om keihard te werken, om nog even door te pushen, nog even iets af te maken 's avonds omdat iedereen dit nu eenmaal doet. We zijn gewend om onze taken onze energie te laten bepalen, en dus doen we vaak dingen terwijl we er de energie niet voor hebben en dat is eigenlijk heel contraproductief.

Hoe dan wel? 

Zacht Werken is de tegenhanger van hard werken en ook nog eens vanuit je hart werken, je zou het ook Smart Werken kunnen noemen.
Als je Zacht gaat werken verandert je mindset compleet, je gaat stoppen met als een kip zonder kop in het rond rennen, maar je gaat bewust in elk moment kiezen waar jij tijd en aandacht aan wilt besteden. Je bent altijd in het nu, want dat is de enige plek die er echt toe doet. Door zacht te werken krijg je meer tijd, omdat je alles met aandacht doet, het klinkt misschien een beetje gek maar door Zachter te werken zul je veel meer voor elkaar kunnen krijgen dan voorheen. En wat verder zo leuk is aan Zacht Werken is dat je ook nog eens veel aandacht zult gaan besteden aan jouw dromen en wensen, wat wil jij manifesteren in dit leven?

Wil jij dit ook?

Dit alles en nog veel meer leer je in het  Start met  Zacht Werken programma. Ik ga intensief met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat jij je weer mens voelt in plaats van een robot die op de automatische piloot bezig is om dingen af te vinken, weer kan genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft. Met zacht werken leer je tijd te maken, je hebt echt het gevoel dat je meer tijd hebt als je alles doet met de aandacht die het verdient. Je gaat beseffen: Je bent nu hier, in dit moment , en dat is goed, alles is goed. Ik ga vooral aan de slag met jou met de  connectie tussen lichaam en geest, mindset, krachtige simpele oefeningen om te ontspannen, en creativiteit...en heerlijke Shiatsu massages niet te vergeten.

Wat levert het programma je op? Wat ga je realiseren?

 + Rust en focus

Aandacht voor wat je echt belangrijk vindt in jouw leven, wie en wat is jouw onverdeelde aandacht en energie waard? en wie / wat vooral niet? (werk EN privé)

+ Je werk wordt weer leuk en overzichtelijk 

Mensen die Zacht Werken kunnen vaak meer werk verzetten in minder tijd, zonder dat je het gevoel hebt dat je het extreem veel drukker hebt.

+ Altijd alle tijd

Je leert de magie van de tijd. Je ontdekt hoe je nooit meer tijd tekort komt en altijd tijd genoeg hebt. Omdat je tijd gaat maken. Zo krijg je tijd in overvloed. Altijd.
Je werk gaan doen op jouw manier, zodat jouw talenten maximaal uit de verf komen. Zodat je een maximale bijdrage levert en anderen volop van dienst kunt zijn. Maar dan wel op een manier die bij jou past. Zonder werkdruk of stress.

+ Je gaat weer durven dromen

we gaan samen kijken wat jouw drommen zijn, wat wilde je altijd al realiseren of doen, en is nu naar de achtergrond verdwenen omdat er altijd andere dingen zijn die eerst moeten, het kan gaan om grootse dromen , maar ook om kleinere wensen, we gaan eraan werken om deze ook echt te realiseren, wat zijn de eerst stapjes?

Voor de rest van je leven

De vaardigheden die je leert met zacht werken zijn geen snelle hype die volgend jaar weer is achterhaald. Het zijn vaardigheden waar je de rest van je leven lol van hebt. In je werk en je privéleven. Waarom zou je nog langer worstelen of wachten als je nu een stap kunt zetten?

Daar heb ik het te druk voor hoor!

Juist als je nu denkt: Daar heb ik het toch veel te druk voor! dan is nu het moment, je gaat namelijk leren om ''tijd te maken'' je visie op tijd zal enorm gaan veranderen.

 WAT KRIJG JE CONCREET?

+ 5 x een live afspraak met mij, ik maak ca. 120 minuten in mijn agenda per keer  vrij voor je, deze tijd kunnen we benutten door coaching op het zacht werken, dingen waar je tegenaan loopt, en lichamelijke behandelingen in de vorm van Shiatsu Therapie en massage om jouw fysieke stress en pijnklachten kwijt te raken.

+ Onbeperkt coaching met mij. (op afspraak, telefonisch )

+ Het Online zacht werken programma van Ellen de lange -Ros.(founder Zacht Werken) Je krijgt direct jouw eigen inlog gegevens en kan heerlijk in je eigen tijd aan de slag met de modules.

+  Wandel coaching is ook een mogelijkheid.

+  We kijken naar emoties die jou diep van binnen blokkeren om te groeien, daar gaan we intensief mee aan de slag om deze hun kracht te ontnemen.

DIT IS NOG NIET ALLES, JE KRIJGT OOK NOG DEZE MOOIE BONUSSEN: 

+ 2x  Het geweldige boek: Een zaak van zacht werken, met mijn persoonlijke voorwoord, 1 exemplaar voor jezelf en eentje om weg te geven aan iemand die wel een portie zacht werken kan gebruiken.

+  Aan de slag met zacht werken: Het complete naslagwerk van de online modules van het programma)

+ Je eigen zacht werken journal: Hier schrijf jij al jouw waardevolle aantekeningen en inzichten in op.

Interesse?  GRATIS ZACHT WERKEN DIAGNOSE GESPREK AANVRAGEN

Wie is Jannet, en waar sta ik voor?  

Ik Ben Jannet, moeder van Kjeld (6) en Kim (4) met vallen en opstaan heb ik ervaren dat het heel goed mogelijk is om in deze vaak hectische, drukke maatschappij lekker ontspannen in het leven te staan, en ik leer ook nog steeds elke dag meer. Door Zacht Werken voel ik me nu  weer een leuk mens en moeder.

Schuldig voelen

Ik heb een heftige burn-out meegemaakt rond mijn 23e en voordat ik in aanraking kwam met Zacht Werken was ik hard opweg naar een tweede. Ik was moeder van 2 jonge kinderen, had een goedlopende praktijk, hobby’s, sporten, sociale activiteiten, alles wat ”iedereen” tegenwoordig graag wil, maar ik liep ondertussen op mijn tandvlees, en was niet meer de leuke energieke moeder, partner en therapeut die ik zou willen zijn. En dan voel je je daar schuldig over tegenover iedereen. Ik voelde me zelfs een hypocriete therapeut, want hoe kon ik mensen nou laten ontspannen en daarover met ze in gesprek gaan terwijl ik zelf verre van Zen was...Ik voelde me letterlijk klem zitten, gevangen in mijn leven.

Er moet snel iets veranderen!

Ik wist van binnen: er moet iets veranderen, maar wat? En per “toeval” kwam ik erachter dat er zoiets bestond als ZACHT werken, als tegenhanger van hard werken, en ook nog vanuit je HART werken. Ik voelde direct een grote JA!

Zacht Werken is balans vinden

 Zacht weken sluit ook perfect aan bij waar ik in mijn praktijk voor shiatsu therapie en massage al 10 jaar aan werk met cliënten. Een aanraking kan helend werken, en is een basisbehoefte van ieder mens. Dat is namelijk het vinden van balans tussen lichaam en geest, zowel privé als ook in je werk. Ik werk op basis van het holisme dat houdt in dat elk aspect van je mens-zijn je gehele persoonlijkheid beïnvloed. De wisselwerking tussen lichaam en geest is hierbij van groot belang. Ook voeding, beweging, lifestyle en mindset spelen een belangrijke rol.

Wat is tijd?

Iedereen heeft dezelfde 24 uur in een dag, en we kunnen elke seconde een bewuste keus maken waar we op dat moment onze onverdeelde aandacht aan geven, vanuit de energie van dat specifieke moment.

Dat voelt zo wezenlijk anders, ik verbaas me er nog dagelijks over dat het eigenlijk allemaal zo simpel is. Echt!
Ik kan werkelijk zeggen dat mijn leven veranderd is, in zeer positieve zin. Ik heb bijvoorbeeld ook veel meer geduld en rust met de kinderen.

En wat ik zelf ook helemaal super vind, is dat ik ook als feedback  van mijn lieve trouwe cliënten die ik al een tijd begeleid met Shiatsu behandelingen te horen krijg: Je komt tegenwoordig gewoon veel rustiger over, warmer , meer betrokken, ik voel me meer gezien en gehoord door je!

Rust in mijn lijf en hoofd

Sinds ik zacht werk ervaar ik veel meer rust in mijn lijf en ook in mijn hoofd, ik doe nog steeds veel dingen op een dag, maar mijn mindset is totaal anders, eigenlijk krijg ik meer dingen gedaan dan voorheen. Niet door harder te werken, maar juist door zachter te werken.

Met Zacht werken leer je werken op basis van je energie, aan zaken die ertoe doen, met aandacht.

Het motto dat ik van Ellen de Lange-Ros (Founder Zacht Werken en mijn eigen geweldige coach) en zacht werken heb geleerd is: Je kunt best 100% aandacht en energie geven aan je gezin. 100% aandacht voor je werk hebben, en ook nog eens 100% aandacht voor jezelf, je behoeftes en ontwikkeling. Het kan alleen niet allemaal tegelijk op hetzelfde moment! dat was gewoon zo'n eye-opener voor mij! Ik kan nu zeggen: Nu heb ik compleet de aandacht voor mijn kinderen, en op een ander moment focus ik volledig op mijn bedrijf, weer een ander moment kom ik helemaal tot rust op mijn yoga-mat, zonder dat er allerlei stemmetjes in mijn hoofd zeggen wat er allemaal ook nog moet, nee, dat komt later, als ik de keus maak om met die andere dingen aan de slag te gaan..

Geef het door!

 En zo kom je wat mij betreft toch weer bij het cliché van het steentje dat je in het water gooit  die steeds grotere rimpelingen maakt, je begint klein, met jezelf, maar je zult gaandeweg merken dat als jij zorgt dat alles voor jou goed voelt, jij dat gevoel weer kunt doorgeven aan anderen, en zo gaat het door en door en door.

Is dit voor jou?

Jij hebt de wens om je leven een stuk aangenamer en ontspannen te maken, we gaan samen op pad, stap voor stap.
Je hebt waarschijnlijk bepaalde (negatieve)gewoontes in denken en doen, daar gaan we aan werken. het duurt even voordat nieuwe dingen, een nieuwe gewoonte worden, maar dat is niet erg, het gaat WEL gebeuren.

We zullen elkaar  live ontmoeten , ik ga ervoor zorgen dat eventuele blokkade's in jouw lichaam gaan oplossen, d.m.v Shiatsu en Massage.
Ik ben onbeperkt beschikbaar voor jou voor coaching.
Er is een deel wat ik voor jou doe, en ik verwacht ook zeker een stuk inzet van jou, het motiveert mij enorm als ik met mensen werk die dit echt graag willen, dan kan ik ook het beste uit jou halen.
Er is ook een Zacht werken online programma, deze doe je lekker thuis op jouw ideale moment, het is wel belangrijk dat je hier ongeveer  een uurtje per week aan een module kunt besteden, In het traject bekijken we wat voor jou de meest relevante onderwerpen zijn, en hoe lang je daar voor nodig zult hebben.

Het verhaal verhaal van mijn  Zacht Werken cliënte Lisa lezen? klik hier

SCHRIJF JE HIER IN VOOR GRATIS NIEUWS, RELAXTIPS EN KORTINGEN!

meer over Zacht Werken: 

Hard werken? Zacht werken!

Rust in mijn lijf en hoofd met Zacht Werken

Wat the F*** is Zacht Werken? en hoe het zorgt voor een goede balans en minder stress