• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Chronisch tijdgebrek? ZO kom je hier vanaf!

Vrouw heeft stress met te veel ballen in de lucht Groningen
Gepubliceerd op: 15-11-2019

Bekruipt jou vaak het gevoel dat je op de automatische piloot leeft? En als een robot alle ballen dagelijks hoog moet houden? Benieuwd hoe dat nou moet, dat ''leven in het nu?"

Hoe vaak functioneer jij op de automatische piloot?

Als jong meisje kon je er uren over dromen: later zou jij die droombaan krijgen, een fantastische man ontmoeten en samen de liefste kinderen krijgen. Je zag het al helemaal voor je. Intussen heb je een lieve partner, twee heerlijke kinderen en een toffe baan. En tóch voelt het niet alsof je het nu helemaal hebt gemaakt.

Robot

Soms bekruipt je zelfs een schuldgevoel. Je hebt immers alles wat je hartje begeert? Waarom voel je je dan niet gelukkig? Waarom heb je vaak het gevoel dat je een robot bent, die alles op de automatische piloot doet? Neem nu vandaag: je bent de hele dag al aan het rennen en vliegen om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Kinderen naar school, jij snel naar het werk, boodschappen doen, kinderen ophalen bij de bso en naar voetbal brengen, eten koken en 's avonds zelf nog even naar de sportschool. Je dagen zitten boordevol.

Chronisch tijd tekort

Eigenlijk kom je chronisch tijd tekort. En dát is hoogstwaarschijnlijk ook de reden dat je nergens meer plezier aan beleeft. Er is simpelweg geen tijd meer om ergens van te genieten of voldoening uit te putten. En toch was je ooit zo blij met deze baan, voelde je vlinders in je buik toen je je partner ontmoette en huilde je van geluk toen je je kindjes voor het eerst in je armen hield. Je moet er niet aan denken dat je iets of iemand zou moeten missen, maar waar is dat geluksgevoel dan gebleven?

Weinig energie

Veel mensen lopen tegen dit probleem aan. Dat is ook geen wonder, want in onze huidige maatschappij leggen we de lat erg hoog. Er wordt van alle kanten aan ons getrokken en onze energie lijkt onuitputtelijk te moeten zijn. We zijn het gewend om nog even dat uurtje door te werken of dat stapje harder te lopen ook al hebben we er de energie niet meer voor. Het is de normaalste zaak van de wereld geworden. Iedereen doet het immers?

Zacht Werken

Toch levert dat harde werken, op het werk en privé, vaak het tegenovergestelde op. In tegenstelling tot Zacht Werken of Smart Werken waarbij je hetzelfde doet en nog tijd overhoudt ook. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het werkt écht!

Verander je mindset

Wanneer je het Zacht Werken Programma volgt, leer je om je mindset helemaal te veranderen. Jij bent degene die kiest waar je op dat moment je tijd en aandacht aan wilt besteden. Daarbij denk je niet aan wat er gisteren misging, of wat je morgen nog moet doen, maar alleen aan 'het nu', aan dát waar je nu mee bezig bent. Dat is het enige wat op dit moment belangrijk is. Het mooie aan deze manier van werken, is dat je weer plezier krijgt in de dingen die je doet. Je ontdekt weer waarom die baan zo leuk was, hoe geweldig je partner is en je kunt weer genieten van zelfs de kleinste geluksmomentjes met je kinderen.

Je houdt tijd over!

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar door het Zacht Werken toe te passen, kun je hetzelfde doen als voorheen én daarnaast nog tijd overhouden ook! Tijd om leuke dingen te doen, tijd om onverdeelde aandacht te geven aan wie en wat jij écht belangrijk vindt. Geen stress meer, niet meer handelen op de automatische piloot. Wie wil dat nu niet?

LEES HIER MEER OVER ZACHT WERKEN

Wie, wat , waar? 

massage-shiatsu-coaching-Groningen

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen waar ik shiatsu massages en coachingstrajecten geef genaamd De Koning Te Rijk. Ik hoop dat ieder zich na een behandeling of coachingssessie bij mij zich De Koning Te Rijk voelt. Thuis heb ik een lieve partner, Fred die fantastisch kan koken (yes!) en twee ondernemende kids Kjeld (6) en Kim (4) die ik af en toe graag achter het behang wil plakken, maar O wat ben ik dankbaar en trots op deze mini mensjes.

Groeten! Jannet Veenbaas
www.praktijkdekoningterijk.nl

Meer over Zacht Werken:

Massage, Shiatsu & Coaching in hartje Groningen

In het drukke hart van Groningen biedt De Koning Te Rijk je een plek om even te ontsnappen en helemaal tot rust te komen. Gelijk inplannen?

JA, IK WIL NU EEN MASSAGE AFSPRAAK PLANNEN!

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE!