• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Begin het nieuwe jaar met werken vanuit je hart

vrouw die zacht werkt vanuit haar hart
Gepubliceerd op: 22-01-2020

Wil jij leren om te werken vanuit je hart? De zacht werken methode helpt je om energieker en blijer door het leven te gaan! Keiharde resultaten en targets? dat kan OOK zacht!

Begin het nieuwe jaar met werken vanuit je hart

Iedere dag aandacht geven aan je werk en één voor één alle taken rustig afstrepen. Uitgerust opstaan en rustig ontbijten. 's Avonds besteden met je gezin en op tijd naar bed gaan om alles de volgende dag weer opnieuw te doen. Het klinkt allemaal ideaal, maar voor veel mensen is dit slechts een droom. Ik kan je helpen om deze droom de orde van de dag te kunnen maken. Ik ben Jannet Veenbaas, Zacht Werken Coach (Als tegenhanger van Hard Werken) ik leer mensen leer hoe ze vanuit hun hart kunnen en mogen werken.

Een nieuwe strijd

De Kerstvakantie was achter de rug, de oliebollen waren achter de kiezen en je begon vol frisse moed aan het nieuwe jaar. Die moed klapte binnen twee weken alweer in elkaar. De uren glippen alweer door je vingers, iedere ochtend is het weer een nieuwe strijd om op te staan. Het is net alsof de Kerstvakantie nooit was geweest. Je begint alweer naar de kalender te kijken. Hoe lang is het nog tot de zomer?

Gevangen in de ratrace

Je kunt besluiten om nu even rust te nemen, er even tussenuit te gaan. De wereld draait alleen ondertussen vrolijk door. Als je weer begint, loop je ineens achter; en probeer het dan nog maar eens in te halen. Het lijkt soms alsof we vooral tegen onszelf strijden. We willen een goede carrière, een leuke partner, een gezin, en alles moet alsmaar beter, sneller en mooier. Via social media, waar we toch allemaal vaak op kijken, zie je het leven van anderen en je kunt niet anders dan jezelf met die anderen vergelijken. Het gras is bij hen altijd groener, en dus strijdt je door.

Werken vanuit je hart

Die ratrace kun je onmogelijk winnen. Je kunt immers niet meer doen wat je kan. Wat dacht je ervan om te besluiten niet langer aan de ratrace deel te nemen? In plaats van elke dag keihard werken ben ik een voorstander van Zacht Werken. Zacht Werken slaat niet op het tempo waarin je alles doet, maar wel op de manier waarop je werkt. Het gaat vooral om je mindset over wat je aan het doen bent, waarom, en hoe je je daarbij voelt.

Alles met aandacht

Concreet houdt Zacht Werken in dat je handelt vanuit het nu. Je houdt je niet bezig met alles wat gisteren gebeurde en je focust je niet op alle lastige taken die er nog aan zitten te komen. Het gaat om het moment. Je geeft aandacht aan alles waar je mee bezig bent en staat zo meer in contact met je gevoel. Mijn traject, waarin ik je de fijne kneepjes van Zacht Werken aanleer, bestaat uit vijf keer een lange afspraak van ongeveer 2 uur waarin ik je persoonlijk ga coachen. We kijken naar alle facetten van jouw leven en naar wat jij nodig hebt om je rust en geluk terug te vinden. Ook krijg je toegang tot het Zacht Werken Online programma, waarin je thuis via podcast en werkboeken in je eigen tijd en tempo je verder kunt laten inspireren.

Ook fysieke klachten krijgen volop aandacht

Naast coachingsgesprekken vind ik het ook belangrijk dat je van je fysieke klachten af komt. Het kan namelijk zijn dat je in je hele lijf last hebt van de gevolgen van stress en spanning, en last hebt van klachten als hoofdpijn, rugpijn of nekpijn. Daarom geef ik naast de coachingsgesprekken ook shiatsu-massages. Deze massages zijn een heerlijke methode om een momentje van rust te pakken en je spieren eindelijk te laten ontspannen. Je zult merken dat de massages ook op lange termijn hun effecten laten zien: je lichaam zal, indien je vaker een massage hebt, steeds vaker die rust terug kunnen vinden.

Energie in je leven

Als je het idee hebt gevangen te zitten in de ratrace en alsmaar door aan het knokken bent tegen taken, deadlines en verwachtingen die je nooit lijkt te halen, kan Zacht Werken voor jou een uitkomst bieden. Je krijgt met Zacht Werken niet alleen meer energie in je leven, je zult ook merken dat je jouw energie steeds meer in je leven wil gaan stoppen.

Wie, wat ,waar?

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen waar ik shiatsu massages en coachingstrajecten geef genaamd De Koning Te Rijk. Ik hoop dat ieder zich na een behandeling of coachingssessie bij mij zich De Koning Te Rijk voelt. Thuis heb ik een lieve partner, Fred die fantastisch kan koken (yes!) en twee ondernemende kids Kjeld (6) en Kim (4) die ik af en toe graag achter het behang wil plakken, maar O wat ben ik dankbaar en trots op deze mini mensjes.

Groeten! Jannet Veenbaas
www.praktijkdekoningterijk.nl

Massage, Shiatsu & Coaching in hartje Groningen

In het drukke hart van Groningen biedt De Koning Te Rijk je een plek om even te ontsnappen en helemaal tot rust te komen. Gelijk inplannen?

JA, IK WIL NU EEN MASSAGE AFSPRAAK PLANNEN!

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE over zacht werken!

Misschien ook interessant voor jou 👇