• darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Online Zacht Werken programma: Corona Proof!

Maart 2020,

Niet aan het werk door Corona, maar wat kan ik nu WEL?

Het is nu de 2e week van social distance en thuis quarantaine, we zitten nog middenin de Corona- crisis. En sinds 6 april is ook mijn praktijk gesloten omdat ik een zogenaamd contact beroep heb. Ik kan helaas nu geen shiatsu en massage behandelingen geven, en ook 1 op 1 coaching is even lastig omdat ik 2 kinderen thuis heb die ook onderwijs, heel veel knuffels en buiten spelen nodig hebben. Toch ga ik zeker niet bij de pakken neer zitten, ik heb wat moois bedacht voor jou, Ik ga het online Zacht Werken programma op een iets andere manier aanbieden, bestaande uit een deel online trainingen en daarbij onbeperkt coaching van mij, maar dan via ZOOM ipv face to face, Ik wil jou zo goed mogelijk helpen om nu eindelijk de keus te maken om te kiezen voor leven vanuit ontspanning en rust, iets wat je misschien al langer wilde maar wat er steeds niet van kwam, en misschien loop je juist nu in deze hectische periode gigantisch tegen jezelf aan.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je voelt je de hele dag rusteloos.
 • Je bent niet in balans, zowel geestelijk als lichamelijk.
 • Je hebt last van schuldgevoelens.
 • Je voelt je uitgeput.
 • Je hebt vaak hoofdpijn, hartkloppingen, spierpijn, of andere vage klachten.
 • Je voelt je gewoon liet lekker in je vel.
 • Je snauwt tegen je kinderen, partner, collega's.
 • Je gevoel zit '' op slot"
 • Je volgt je passies niet meer.
 •  Je blijft maar hangen in een baan die je eigenlijk helemaal niet leuk meer vind, je wilt misschien wel iets totaal anders, of je zou het werk dat je nu doet op een hele andere manier willen doen

Je bent niet de enige die hier mee zit

Misschien een geruststelling: Je bent niet alleen, we leven blijkbaar in een maatschappij die letterlijk aan het doordraaien is, en we vinden dat allemaal maar normaal. 

 Hoe zou het zijn als:

+ Je het gevoel van ''genoeg tijd" zou hebben?
+  gewoon goed, goed genoeg is, het hoeft niet altijd perfect?
+  Je je grenzen zou kunnen aangeven, zonder je daar bezwaard / schuldig over te voelen?
+ Je weer die leuke partner / moeder / collega zou kunnen zijn.
Je weer zou durven wensen en dromen? en daar stappen in gaat zetten om ze echt te gaan realiseren?
+ Je je rustig en ontspannen zou voelen?
+ Je net zo goed voor jezelf zou gaan zorgen als hoe je dat nu voornamelijk voor anderen doet?
+ Zou het mogelijk zijn om op jouw ideale voorwaarden te werken?
+ Als je weer lekker zou kunnen slapen en uitgerust wakker zou worden?
+ Je tools zou hebben om jezelf tot rust te brengen is drukke tijden?
Je echt zou kunnen genieten van je vrije tijd zonder dat je alleen maar denkt aan al het werk dat nog gedaan moet worden.
+ Je gewoon ook wel eens voor jezelf mag kiezen?
Dat jij jezelf emotioneel veel stabieler gaat voelen?
+ Het gevoel hebben zelf aan het stuur te staan in plaats van geleefd te worden?
+ Je jezelf waardevol genoeg vind om het roer om te gooien, ontzettend handige tools zou leren om alle bovenstaande zinnen realiteit te maken?

Wil jij dit ook?

Dit alles en nog veel meer leer je in het  Start met  Zacht Werken programma. Ik ga intensief met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat jij je weer mens voelt in plaats van een robot die op de automatische piloot bezig is om dingen af te vinken, weer kan genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft. Met zacht werken leer je tijd te maken, je hebt echt het gevoel dat je meer tijd hebt als je alles doet met de aandacht die het verdient. Je gaat beseffen: Je bent nu hier, in dit moment , en dat is goed, alles is goed. Ik ga vooral aan de slag met jou met de  connectie tussen lichaam en geest, mindset, krachtige simpele oefeningen om te ontspannen, en creativiteit...en heerlijke Shiatsu massages niet te vergeten.

JA! IK WIL GRAAG EEN GRATIS ZACHT WERKEN DIAGNOSE GESPREK!

Wat levert het programma je op? Wat ga je realiseren?

 + Rust en focus

Aandacht voor wat je echt belangrijk vindt in jouw leven, wie en wat is jouw onverdeelde aandacht en energie waard? en wie / wat vooral niet? (werk EN privé)

+ Je werk wordt weer leuk en overzichtelijk 

Mensen die Zacht Werken kunnen vaak meer werk verzetten in minder tijd, zonder dat je het gevoel hebt dat je het extreem veel drukker hebt.

+ Altijd alle tijd

Je leert de magie van de tijd. Je ontdekt hoe je nooit meer tijd tekort komt en altijd tijd genoeg hebt. Omdat je tijd gaat maken. Zo krijg je tijd in overvloed. Altijd.
Je werk gaan doen op jouw manier, zodat jouw talenten maximaal uit de verf komen. Zodat je een maximale bijdrage levert en anderen volop van dienst kunt zijn. Maar dan wel op een manier die bij jou past. Zonder werkdruk of stress.

+ Je gaat weer durven dromen

we gaan samen kijken wat jouw drommen zijn, wat wilde je altijd al realiseren of doen, en is nu naar de achtergrond verdwenen omdat er altijd andere dingen zijn die eerst moeten, het kan gaan om grootse dromen , maar ook om kleinere wensen, we gaan eraan werken om deze ook echt te realiseren, wat zijn de eerst stapjes?

Voor de rest van je leven

De vaardigheden die je leert met zacht werken zijn geen snelle hype die volgend jaar weer is achterhaald. Het zijn vaardigheden waar je de rest van je leven lol van hebt. In je werk en je privéleven. Waarom zou je nog langer worstelen of wachten als je nu een stap kunt zetten?

Daar heb ik het te druk voor hoor!

Juist als je nu denkt: Daar heb ik het toch veel te druk voor! dan is nu het moment, je gaat namelijk leren om ''tijd te maken'' je visie op tijd zal enorm gaan veranderen.

Wat is het zacht-werken-online-programma?

Met het zacht-werken-online-programma krijg je:

 • 3x een coachingssessie met mij via ZOOM.
 • Een online training van 60 dagen waarin je stap voor stap leert hoe je zelf meer gaat bereiken door zachter te werken. Je leert tijd maken, je dromen realiseren, bouwen aan je bedrijf of je loopbaan en je leven en het scheppen van overvloed. Dromen. Maar met een praktische inslag die je direct vertaalt naar jouw situatie.
 • Negen webinars, met theorie en praktische tips. Na elk webinar krijg je een concrete oefening waar je direct mee aan de slag gaat. Eén van de negen modules gaat helemaal over online media: hoe zet je ze slim in en zorg je er tegelijkertijd voor dat ze je niet storen en je tijd opslurpen? Ik deel de lessen van online experts met je! Hoe krijgen zij duizenden online fans voor hun bedrijf of gebruik je online media in je werk, juist zonder de hele dag online te zijn?
 • Natuurlijk ontvang je van elk webinar een opname op video, zodat je alles kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Op de manier die bij jou past. Je kunt alle webinars nog eens rustig naluisteren, tijdens het hardlopen, een lange autorit of lui thuis op de bank.
 • Bij elk webinar ontvang je verschillende oefeningen. Je pakt er uit wat past bij jouw leven en jouw stijl. Zo kun je op een ontspannen manier aan de slag, met de dingen die bij jou passen.
 • Je eigen zacht-werken-dagboek, waarin je vastlegt wat voor jou werkt. Met het dagboek ontdek je wat voor jou werkt en waar je snel stappen kunt zetten.
 • Dagelijks aan de slag in je eigen bedrijf, met jouw werk. Zo blijft het niet bij theorie, maar ga je zacht werken direct toepassen in je eigen praktijk.
 • Direct na je inschrijving ontvang je het boek ‘Een zaak van zacht werken zodat je direct aan de slag kunt. Heb je het boek al gelezen? Dan kun je dit exemplaar geven aan iemand in je netwerk, zodat ook mensen om je heen weten hoe jij voortaan je werk doet. En wellicht inspireer jij hen weer!

Investering in geld.

Jouw investering in dit online programma, incl. coaching, in jezelf, in een relaxter leven is nu slechts 500,00 euro (Incl. btw)

BONUS: Een tegoedbon voor een Shiatsu Massage van 60 min voor als de Corona maatregelen weer voorbij zijn!

Vergoedingen

Het is mogelijk dat de opleider/werkgever tijd of geld vergoedt. Uit de praktijk blijkt dat het persoonlijk budget ook vaak wordt gebruikt voor coachingstrajecten

Via je werkgever
Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker, in sommige CAO’s is dat zelfs verplicht. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject vaak als effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de coachsessies.

Via de belastingdienst**
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het coachtraject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

** De kosten voor coaching zijn voor zelfstandig ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Mijn garantie
Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt of mijn hulp wel bij je past en of we een klik hebben. 
Daarom bied ik je de volgende garantie: ben je na onze  eerste afspraak  niet tevreden? Dan meld je dat binnen 24 uur per e-mail. 
We stoppen dan het traject en je krijgt je complete investering retour.

JA! VERTEL ME MEER OVER ZACHT WERKEN!

JA! IK WIL GRAAG EEN GRATIS ZACHT WERKEN DIAGNOSE GESPREK!

Zacht werken in jouw bedrijf?

Wil jij en/of wil jouw organisatie of team ook graag zacht werken®? Ik help je graag! Wil je een workshop doen jouw team? een lezing over Zacht Werken® binnen jouw afdeling / bedrijf? Neem contact met me op dan bespreken we de mogelijkheden.

P.S: wil je dit echt? neem gauw contact op, ik heb op dit moment een beperkt ruimte beschikbaar omdat ik ruim de tijd wil kunnen nemen voor al mijn cliënten, en ja: ik werk zelf ook zacht en op mijn eigen  ideale voorwaarden waarbij ik ook goed voor mezelf zorg zodat ik er ook echt voor jou kan zijn. 

JA! IK WIL GRAAG MEER WETEN OVER ZACHT WERKEN BINNEN MIJN BEDRIJF!

Ben je geïnteresseerd in een Zacht Werken traject maar heb je nog vragen of twijfels? meld je dan geheel kosteloos aan voor een Zacht Werken Diagnose Gesprek met mij.

In een persoonlijk telefonisch gesprek van 30 minuten, stellen we samen vast wat jij nodig hebt om tot rust te komen en wat er nodig is voor jou om structureel betere keuzes te maken op basis van je energie op dat moment. Ook bekijken we of mijn programma’s je daarbij kunnen helpen. Interesse? Vul hieronder de gegevens in, om je aan te melden voor een gratis gesprek.

JA! IK WIL GRAAG EEN GRATIS ZACHT WERKEN DIAGNOSE GESPREK!

Wie, wat , waar? 

massage-shiatsu-coaching-Groningen

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen waar ik shiatsu massages en coachingstrajecten geef genaamd De Koning Te Rijk. Ik hoop dat ieder zich na een behandeling of coachingssessie bij mij zich De Koning Te Rijk voelt. Thuis heb ik een lieve partner, Fred die fantastisch kan koken (yes!) en twee ondernemende kids Kjeld (7) en Kim (5) die ik af en toe graag achter het behang wil plakken, maar O wat ben ik dankbaar en trots op deze mini mensjes.

Groeten! Jannet Veenbaas
www.praktijkdekoningterijk.nl

👉 Meer lezen over Zacht Werken?