• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Zacht Werken in jouw team of organisatie

Zacht werken binnen jouw team of organisatie Groningen

Wil jij en/of wil jouw organisatie of team ook graag zacht werken®? Ik help je graag! Wil je een workshop doen jouw team? een lezing over Zacht Werken® binnen jouw afdeling / bedrijf? Neem contact met me op dan bespreken we de mogelijkheden. 

Voorbeelden van Zacht Werken in jouw bedrijf

Workshops

Een team-workshop van 3-8 uren is de perfecte manier om met je collega’s, medewerkers of team zacht werken te ontdekken en direct toe te passen. In overleg met een ervaren zacht werken coach (er zijn er meerdere in Nederland) ontwerpen we de workshop die precies past bij jouw team. Denk bijvoorbeeld aan een workshop waarin je het zacht-werken-bordspel speelt, de zacht-werken-monitor met zijn allen doet, en interactief met je hele team bezig bent met wat jullie energie geeft en kost in je werk. Meer weten? Neem contact op, we maken graag een mooie workshop voor je.

Een middagworkshop met het Zacht werken-bordspel laat managers en medewerkers reflecteren op hun werkstijl. Op een luchtige manier prikkelt het spel de deelnemers om hun manier van werken onder de loep te nemen en zelf vast te stellen wat er anders kan. Na afloop van het spel heeft elke deelnemer een zacht-werken-diagnose gemaakt, waarmee helder wordt wat er al goed gaat en waar verbeterpunten liggen. Het spel is geschikt om tijdens een workshop te spelen in je bedrijf, organisatie of afdeling en wordt begeleid door een ervaren zacht-werken-coach.

Kijk hier voor een overzicht van alle Zacht werken Coaches in Nederland

Veel materialen zijn ook beschikbaar in het Engels, voor organisaties met internationale medewerkers. 

👉  Vergoedingen!

Ik wil je erop attenderen dat er zorgverzekeraars zijn die coachingstrajecten vergoeden.

Daarnaast is het ook mogelijk dat de opleider/werkgever tijd of geld vergoedt. Uit de praktijk blijkt dat het persoonlijk budget ook vaak wordt gebruikt voor coachingstrajecten

Via je zorgverzekeraar
Dankzij de diverse keurmerken waaraan De Koning Te Rijk voldoet worden de coachsessies (gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Informeer naar de mogelijkheden.

Via je werkgever
Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker, in sommige CAO’s is dat zelfs verplicht. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject vaak als effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de coachsessies.

Via de belastingdienst**
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het coachtraject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

** De kosten voor coaching zijn voor zelfstandig ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

JA! IK WIL GRAAG MEER WETEN OVER ZACHT WERKEN BINNEN MIJN BEDRIJF!

Zacht werken binnen jouw bedrijf in Groningen

👉 Meer lezen over Zacht Werken?