• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Massage en Shiatsu Blog

Jannet Veenbaas is al meer dan 12 jaar werkzaam als Shiatsu Massage Therapeut in haar praktijk: De Koning Te Rijk in  hartje Groningen. In deze blog lees je meer achtergrond informatie over Massage en Shiatsu, en waarom het zo goed voor je is (en fijn!)

 

Ben je moe? Probeer deze tip eens!

Ik ben moe, ik voel me vermoeid, ik wordt niet eens uitgerust wakker, dit hoor ik veel van mijn cliënten, Herken jij dit? Wat kun je er zelf aan doen? Je leest het hier.

Lees meer

Verhoog zelf je weerstand met Shiatsu en Acupressuur

Gezond blijven, dat willen we allemaal, JUIST in deze tijd is het belangrijk om je weerstand hoog te houden, verhoog ZELF je weerstand met deze praktische tips

Lees meer

Waarom Shiatsu-Massage perfect helpt bij hoofdpijn klachten

Wist je dat hoofdpijn één van de meest voorkomende gezondheidsklachten is, en maar liefst 1 op de 5 volwassenen minimaal één dag in de week last van hoofdpijn heeft? Heb jij ook last van hoofdpijn-klachten? weet dan dat daar wat aan te doen is.

Lees meer

Massage en Shiatsu als energetische genezing

Wat gebeurt er energetisch als jij een Shiatsu behandeling of Massage ontvangt? Hoeveel kan een subtiele aanraking doen in jouw lijf?

Lees meer

Hoofdmassage ontspant lichaam en geest

Als afsluiting van mijn massage behandelingen geef ik mijn cliënten altijd een hoofdmassage. Ik krijg daar zulke positieve reacties op zoals: Wauw wat is DAT ontspannend zeg, dat had ik niet verwacht, mijn hoofd werd letterlijk stil!

Lees meer

Nek, schouder en rugklachten verhelpen met cupping massage

Mijn cliënte Martine en ik werden geïnterviewd door FOR YOU MAGAZINE over de voordelen van Cupping Massage, en waarom het zo enorm effectief is lichamelijke klachten (vooral in de nek, schouders en rug) en hoofdpijn. lees het verhaal van Martine.

Lees meer

houdingsgerelateerde klachten? 5 tips om te herstellen

Opgetrokken schouders, spanning in de rug, pijnlijke nek en regelmatig hoofdpijn. Na een dagje achter de computer voel je je lijf. Dat komt omdat je te lang, vaak in een verkeerde houding hebt gezeten. Als dit af en toe gebeurt, herstelt het wel weer, maar als dit voor jou dagelijkse kost is kunnen deze klachten chronisch worden, en dat is zeker geen aanrader! Wat kun je hier zelf aan doen? lees verder

Lees meer

Voel je fit en energiek door ontspanningsmassage

Zie jij soms ook door de bomen even het bos niet meer? Je voelt je gevangen in de dagelijkse sleur. Stress bouwt zich langzaam op, maar jij moet alsmaar door blijven gaan. Al die spanning moet ergens naartoe. Het gaat in je lijf zitten en zorgt voor allerlei pijn en klachten. Door een ontspanningsmassage kun je deze zorgen gedag zeggen. De massage stimuleert het natuurlijk herstellend vermogen van je lijf, waardoor de rust in je leven terugkeert.

Lees meer

Massage: broodnodig onderhoud voor jouw lichaam!

gemasseerd worden is in de eerste plaats natuurlijk ontspannend. Liggen, niets moeten, alleen maar voelen… man, wat een rust geeft dat in je hoofd en lijf. Maar: behalve zen maakt een massage je ook aanzienlijk gezonder, gezelliger en gelukkiger. Alles over de kracht van aanraking en hoe je er je voordeel mee doet, en boek gelijk jouw massage in Groningen.

Lees meer

Shiatsu Massage na kanker

Een goede massage bevordert het algemeen welzijn en welbehagen. Ook mensen met kanker kunnen er veel baat bij hebben. En in de herstel periode na kanker helpt het om jouw lijf weer in balans te brengen. Massage heeft als effect je je gemakkelijker ontspant, minder angstige gevoelens hebt , even de pijn vergeet, beter slaapt …

Lees meer

Hoofdpijn? 3 Zelfmassage tips om er snel vanaf te komen

Heb jij regelmatig last van hoofdpijn? je bent niet de enige: maar liefst 1 op de 5 volwassenen minimaal één dag in de week last van hoofdpijn. Lees hier wat je er ZELF aan kunt doen!

Lees meer

Zo voel jij je fit en ontspannen tijdens jouw zwangerschap

Ervaar jij je tweede zwangerschap ook al veel zwaarder dan de eerste? met een kind om voor te zorgen heb je toch echt wat minder tijd om te ontspannen als je dacht. Lees hier hoe je zo ontspannen en fit mogelijk je zwangerschap door komt zodat je genoeg energie voor je bevalling hebt.

Lees meer

Zzzz... Beter slapen door shiatsu

Heb jij moeite met slapen? Ontdek hier mijn tips voor een goede nachtrust, zodat jij heerlijk in slaap valt en uitgerust wakker wordt.

Lees meer

Zit jij tegen een burn-out aan? herken de signalen!

Zit jij tegen overspannenheid of Burn-out aan? Reken af met de vervelende gedachte van stress. Hoe? je leest het hier.

Lees meer

Waarom Shiatsu perfect werkt bij nek, schouder en rugklachten

Uit onderzoek blijkt dat 50 tot 70% van de mensen minstens eenmaal in hun leven last heeft van nekklachten. Hoor jij daar ook bij? wat kun je hier nou aan doen?

Lees meer

Wat te doen als je niet lekker in je vel zit?

Hoe lang voel jij je al niet meer fit en ontspannen, en hoe helpt Shiatsu Massage in dit geval?

Lees meer

Massage op zondag: Lazy Sunday!

Je kent het wel; wil je je zondag heerlijk relaxed inplannen met een massage, is er geen salon of praktijk open! Bij De Koning Te Rijk kun je WEL een massage of shiatsu behandeling boeken op zondag.

Lees meer