• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

moeiteloos relaxed en stress-vrij leven

Voormalig stresskip

Hier vertel ik jou alles wat ik heb geleerd over moeiteloos relaxed en stress-vrij leven. Zelf ben een ervaringsdeskundige als (voormalig) stresskip. En nog steeds kan stress-gevoel mij bij mijn strot grijpen. Ik heb gelukkig welk steeds meer tools in handen om er anders mee om te gaan.

Zacht Werken

Ik vind het heel boeiend wat nou maakt dat wij het gevoel van stress zo heftig kunnen ervaren. En belangrijker nog: Hoe kunnen we ervoor zorgen dat stress minder vat op ons heeft, Ik heb veel geleerd toen ik zelf een Zacht Werken Traject volgde omdat ik op mijn tandvlees liep.

Genoeg om over te schrijven!

Op dit moment ben ik bezig met een leiderschapstraining samen met een coach, waarbij ik werk met een mooi Fries paard, zo ontzettend waardevol, verhelderend en leerzaam. Natuurlijk zal ik ook hierover binnenkort een mooi artikel schrijven. Een mooi verhaal over mijn eigen ervaring met ayahuasca is ook in de maak.

 

Coherentie van hart en brein geeft rust

Sinds ik actief bezig ben met de meditaties van Joe Dispenza ben ik me meer en meer gaan verdiepen in hart-brein coherentie

Lees meer

Shiatsu, Massage, cupping en muziek een gouden combi!

Je hebt voor het eerst een afspraak geboekt in mijn praktijk, en misschien ben je wat gespannen over wat er allemaal gaat gebeuren? ik leg het je graag uit. Maar kom het vooral ervaren!

Lees meer

Massage en Shiatsu als energetische genezing

Wat gebeurt er energetisch als jij een Shiatsu behandeling of Massage ontvangt? Hoeveel kan een subtiele aanraking doen in jouw lijf?

Lees meer

Geluk: zo creëer je zoveel mogelijk geluksmomenten in je leven

Wat is geluk? Ofwel: weet jij wat je gelukkig maakt? Al eeuwenlang is de mens op zoek naar een antwoord hierop. Misschien is dat antwoord simpeler dan je denkt!

Lees meer

5 tips om 2020 positief af te sluiten

Heb jij ook het gevoel van: wat een vervelend jaar was 2020, laten we snel doorgaan naar 2021 en hopen dat alles dan beter is? Snap ik helemaal, maar wist je dat het wel goed is om stil te staan bij afgelopen jaar, je leest hier waarom, en je krijgt 5 tips hoe dit te doen.

Lees meer

Zelfzorg in hectische tijden, hoe doe je dat?

Vrijwel iedereen kent de bekende quote you can’t pour from an empty cup. Je kunt niet goed voor een ander zorgen wanneer je niet eerst goed voor jezelf zorgt. Zelfzorg voorop.

Lees meer

Revival van de hobby! En waarom is dat belangrijk?

PUUR VOOR DE LOL... Jezelf helemaal verliezen in iets wat je leuk vindt. Iets waarbij je tot rust komt. Waarvan je gelukkig wordt. Ook in je eentje. Ook als het niets oplevert. Dat is wat je noemt een hobby, vertel eens eerlijk heb jij er nog eentje? een hobby?...

Lees meer

Hart-werken ipv. Hard-werken, Hoe doe je dat?

Hoe heerlijk zou het zijn om iedere dag uitgerust wakker te worden? Je drinkt rustig een kopje koffie, leest de krant en gaat helder en rustig naar je werk...Hoe verlopen jouw ochtenden? lijkt het hierop, of is rennen en vliegen?

Lees meer

In het nu komen: ZO lukt het je makkelijk!

Wat is HET NU? Hoe vaak hoor je dit wel niet? En waarom is het zo verdomd lastig om je aandacht bij dit moment te houden? Dit moment is tenslotte het enige waar je echt zeker van bent. Waarom dwalen onze gedachten zo vaak af?

Lees meer

Hard Werken versus Zacht Werken, herken de verschillen

Vrijwel iedereen is bekend met hard werken. Dat leren we al jong op school, in onze baantjes en het werkende leven. Ook leren we consumeren en luieren. Maar zacht werken is, daar is veel minder aandacht voor. Wat is precies het verschil tussen hard en zacht werken?

Lees meer

Wacht jij op een wake-up call? Of ga je nú je droomleven leiden?

Hoe vaak gebeurt het niet dat mensen na een heftige gebeurtenis opeens besluiten om het roer om te gooien? Om beter voor jezelf te gaan zorgen, om te kiezen voor wat je zelf graag wilt in plaats van te willen voldoen aan de verwachtingen van anderen? En om niet meer van de willekeur van anderen afhankelijk te zijn? Waarom niet nú al jouw ideale leven leiden?

Lees meer

Het overlijden van een dierbare, en wat dat doet met jouw energie

Hoe kun je heftige emoties gebruiken om dichter bij jezelf te komen?

Lees meer