• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Budget alternatieve zorg shiatsu massage

Gepubliceerd op: 12-11-2022

En het is alweer November! De tijd vliegt, als je nog budget over hebt voor alternatieve zorg 2022 is dit HET moment om alvast jouw afspraak of afspraken in te plannen

Heb jij nog budget voor dit jaar?


En het is alweer November! De tijd vliegt, als je nog budget over hebt voor alternatieve zorg 2022 is dit HET moment om alvast jouw afspraak of afspraken in te plannen, mijn agenda loopt namelijk snel vol aan het eind van het jaar🚀 In de kerstvakantie is de praktijk gesloten. Dus check het bij jouw zorgverzekeraar. Zie ik je nog voor het eind van het jaar? heb je vragen? stuur me gerust een bericht.

Bekijk het vergoedingen overzicht van 2022

Wie, wat , waar

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen. Heb je vragen? stuur me een bericht!

Groeten! Jannet Veenbaas

Volg mij 🙏
Facebook
LinkedIn
Instagram

Goed om te weten: Wist je dat je zelfs beter kunt slapen door Shiatsu massage? Als dat niet ontspannen is...

⭐⭐⭐⭐⭐ Lees hier reviews van mijn cliënten

LEES HIER OVER HOE IK PRECIES TE WERK GA

JA! IK WIL EEN MASSAGE BOEKEN!

Misschien ook interessant voor jou 👇