• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Shiatsu Massage ervaringen van mensen die jou voorgingen 

Hieronder vind je een deel van de reviews -testimonials en ervaringen die mensen hebben gehad op de massagetafel. Je kunt ze ook terug vinden in Google reviews, en op mijn eigen pagina van Treatwell.

Lena ⭐⭐⭐⭐⭐

De praktijkruimte op zichzelf is al een oase van rust, echt heel mooi, en een prettige sfeer. De behandelingen van Jannet zijn geweldig, zodra ze haar handen op mijn rug legt gebeurt er gewoon iets bijzonders, ik kan het niet echt uitleggen , maar het is heel fijn. Sinds ik deze holistische massages krijg zijn mijn klachten zoals hoofdpijn en veel spanning in mijn lijf verdwenen!

Ook proberen? pak dan nu gelijk jouw korting 

Kim ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben bij Jannet gekomen met heftige hoofdpijn klachten, Ze gebruikte o.a Cupping massage om dit te verhelpen, na een paar behandelingen is dit gewoon verdwenen, daar ben ik heel blij mee, aanrader dus.

Janne ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik was echt verbaasd over hoeveel de 1e  behandeling met mij deed, Ik was ZO ontspannen, mijn rug, schouders en nek voelden veel fijner, en ik heb voor het eerst sinds tijden weer eens goed geslapen!

 

Robin⭐⭐⭐⭐ 

Jannet gaf haar massage met zoveel liefde en echte aandacht dat het me ontroerde. Ik voelde me gezien en letterlijk geraakt.

 

Gert ⭐⭐⭐⭐

Jannet is gewoon een massage-godin 😀 wat een heerlijk ontspannende behandeling!

Ook proberen? pak dan nu gelijk jouw korting 

Luise ⭐⭐⭐⭐⭐

The treatment with Janet was amazing! Her studio is super beautiful and central and her massage was absolutely wonderful too. Went out feeling super relaxed and calm :)

 

Rob ⭐⭐⭐⭐

Vanwege allerlei vage klachten en spanningen in mijn lijf (vooral nek en schouders) heb ik een afspraak gemaakt bij De Koning Te Rijk. Ik had totaal geen ervaring met Shiatsu en Massage, maar ik ben heel opgelucht dat ik al na 1 behandeling merkte dat de stress als het ware van mij afgleed, ik kon weer makkelijker bewegen na de behandeling, erg fijn. De volgende sessie staat gepland, Dankjewel Jannet Veenbaas.

 

Lise ⭐⭐⭐⭐⭐

"Op Aanraden van een vriendin ben ik bij Jannet en De koning te rijk terecht gekomen met burn-out klachten Ik geloofde in de eerste instantie niet echt dat shiatsu en massage heel veel invloed zouden kunnen hebben, maar wilde het wel proberen. Gelukkig! kan ik nu zeggen.

Ik moet zeggen dat ik erg veel heb gehad aan de behandelingen en ook de gesprekken die ik met Jannet heb gevoerd, ik heb veel nieuwe inzichten gekregen.
het is ontspannend en je staat stil bij wat je lichaam te vertellen heeft zoals Jannet dat zo mooi zegt.

Ik zit nu veel beter in mijn vel, heb mijn gezonde leefstijl weer opgepakt en krabbel steeds verder omhoog. ik blijf regelmatig komen om mijn lichaam te onderhouden en te genieten van de heerlijke ontspanning en rust.
Kortom: ik ben tevreden, en raad deze praktijk van harte aan."

 

John ⭐⭐⭐⭐

Aangenaam een combi behandeling ondergaan van shiatsu - massage. Schouder en nekspieren een stuk losser.

 

Toobs ⭐⭐⭐⭐

Fijne locatie in hartje Groningen, mooi ingerichte en relaxte praktijkruimte waar ik mij meteen op mijn gemak voelde. Ik ging met een ontspannen gevoel weg en de pijntjes in nek, schouder en rug waren zo goed als verdwenen. Jannet straalt rust uit en luistert goed, voelde vertrouwd. Dit was mijn eerste ervaring en ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt

 

Joke ⭐⭐⭐⭐⭐

Een grote opluchting al na 1 behandeling! Pijn in mijn nek en schouders verdwenen als sneeuw voor de zon! Zo blij dat ik  bij Jannet Veenbaas  geweest ben. 

Marja ⭐⭐⭐⭐⭐

Deze week een mama massage gehad, waarbij vooral mijn rug en nek zijn ‘aangepakt’. Heel fijn en heel professioneel.. mijn klachten zijn nu al minder!

 

Helena ⭐⭐⭐⭐⭐

Erg fijn, zoals altijd:-) Helemaal zen weer naar huis. Jannet luistert goed naar je en zorgt dat je comfortabel en ontspannen bent. Aanrader!

 

Linda ⭐⭐⭐⭐⭐

Zowel de behandeling zelf als het effect nog lang erna heb ik als zeer prettig ervaren. Jannet behandelt vanuit haar deskundigheid, maar ook vanuit haar gevoel. Het fijnste adres voor een massage wat mij betreft, qua behandeling en ontvangst door Jannet.

 

Laura ⭐⭐⭐⭐⭐

In een werkelijk prachtige ruimte heerlijk ontspannen. Jannet is fantastisch, Ze helpt mij om te ontspannen en alles even los te laten. Klachten in nek en schouders zijn daarna weg.  ik kan haar iedereen aanraden! 

 

Thessa ⭐⭐⭐⭐⭐

Ontspanningsmassage precies afgestemd op al je wensen. Jannet voelt spanning moeiteloos aan en is een fijne, rustige en professionele therapeut en coach. Super gave locatie ook!

 

Tim ⭐⭐⭐⭐

Prettige massage gehad in een fijne omgeving. Fijn dat er ruim de tijd wordt genomen voor inventarisatie van klachten en advies. Ontspannen weer naar huis

 

Alfons ⭐⭐⭐⭐⭐

Wederom een energieke verbinding met mijn lijf gevoeld door de behandeling van 'de koning te rijk' ik kan het alleen maar ten zeerste iedereen aanraden .elke keer weer anders geweldig.