• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Massage na de bevalling

Je lichaam heeft door de zwangerschap en de bevalling een flinke inspanning geleverd. In de kraamperiode en de maanden daarna is een shiatsu en massage een goede manier om sneller en vollediger te herstellen van deze prestatie.

 

Vind de balans terug

De nieuwe verantwoordelijkheden kunnen naast vreugde ook vermoeidheid met zich meebrengen, door gebroken nachten, een ander ritme en hormonale veranderingen. Misschien ben je alweer aan het werk en is het nog zoeken naar de juiste balans in deze nieuwe situatie.

 

Ontzwangeren

Naast de zorg voor je kindje is het ook belangrijk zorgzaam voor jezelf te zijn, want je bent meer dan alleen moeder. Als je zelf lekker in je vel zit en ontspannen bent geef je dat ook door aan je kindje. Ook ontzwangeren kost tijd, en word vaak onderschat en dat weet ik uit eigen ervaring.  Daardoor heb ik voor jou ontzettend veel tips en tricks op het gebied van voeding, sport en eventueel supplementen ter ondersteuning van je hormoon-systeem.

 

Een mama massage na de zwangerschap

Een mama massage is heel fijn als je  na de bevalling last hebt van klachten, waarvan vermoeidheid, stress, hoofdpijn, rug, nek en schouder pijnklachten en stemmingswisselingen het meest voorkomen.  Misschien kunnen we samen kijken of jouw houding tijdens het voeden of dragen wel correct is, misschien zit je niet op een roze wolk en heb je het daar moeilijk mee, je leven is totaal anders dan dat het was, Het is logisch dat je tijd nodig hebt om alle veranderingen een plaats te geven in je nieuwe leven. Een mama massage kan je  lichaam en geest helpen te ontspannen.

Hoofd en lichaam komen tot rust en de energie komt weer terug. Maar ook zonder klachten is een mama massage heerlijk, even tijd voor jezelf, even heerlijk ontspannen.

N.B: OOK VOOR DE NIEUWE PAPA’S IS HET FIJN OM EEN SHIATSU MASSAGE TE ONDERGAAN NATUURLIJK!