• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Zacht Werken testimonial Mathilde

''Wat ik erg fijn vond aan ons traject is de combinatie van Shiatsu Massage,  theorie en coaching. Ik kreeg het gevoel erg veel te leren van de online cursus en de coaching bracht een verdieping aan in het geleerde''

Lees hier de Zacht Werken ervaring van Mathilde, zij was een van mijn eerste enthousiaste Zacht Werken cochees, Superleuk om samen te ontdekken wat werkt en ook wat er nog beter kan! 

★ Wat sprak je het meeste aan van onze samenwerking? 

 Wat ik erg fijn vond aan ons traject is de combinatie van theorie en coaching. Ik kreeg het gevoel erg veel te leren van de online cursus en de coaching bracht een verdieping aan in het geleerde. 

 ★ Wat dacht je voordat we gingen samenwerken? Hoe is dat veranderd gedurende de samenwerking? 

 Voor ik aan onze samenwerking begon had ik de behoefte om meer grip te krijgen op mijn werkende leven. Ik had altijd het gevoel te rennen en er was altijd chaos in mijn hoofd. Daar wilde ik wat mee. Mijn verwachting was dat we erg praktisch aan de gans zouden gaan met mijn vraag, ook de onderliggende problemen zouden onderzoeken. Analytisch als ik ben. Dit veranderde na de eerste sessie. Je hebt erg goed mijn gevoel aangesproken en me praktische handvatten gegeven om daar meer mee in contact te komen/blijven. 

 ★ Waar twijfelde je vooraf over? Hoe is dat uitgepakt? 

 Ik twijfelde van tevoren over de investering, maar dat duurde niet lang. Investeren in jezelf is het altijd waard! 

 ★ Wat waren voor jou de drie grootste voordelen of dingen die je hebt bereikt? Welke stappen heb je gezet dankzij de samenwerking? 

 Ik heb geleerd wat het grote belang is van contact met mijn gevoel! Het heeft me praktische tools gegeven om te durven en vanuit mijn intuïtie te werken. Praktische tools geven zelfvertrouwen en jij hebt me laten zien dat het zo makkelijk is als: gewoon besluiten. 

 ★ Wat heeft het je opgeleverd? Wat was de impact op: je bedrijf, , je gemoedsrust, je leven, je relatie, je gevoel, je emoties, etc? In hoeveel tijd heb je dit bereikt? 

 Ik ben aan mijn boek aan het schrijven, heb geleerd wat ik nodig heb om lekker te werken en durf het aan om volgend jaar voor mezelf te beginnen. 

 ★ Zou je het Zacht Werken Coaching traject aanraden aan anderen? Waarom? 

 Ik zou je zeker aanraden. Omdat je een doortastende en recht door zee coach bent. Omdat de combinatie ‘theorie & praktijk’ voor mij erg goed werkte. Omdat je veel ervaring hebt met zacht werken in je eigen leven, waar ik me door gesteund voelde. 

 ★ Wat wil je nog meer vertellen? (miste je bijvoorbeeld nog iets? waar wilde je meer van? 

Wat ik miste (klein dingetje): het helpt mij erg om aan het begin van een sessie gezamenlijk een doel voor de sessie af te spreken. Ik heb dat nodig, om gedurende de sessie vast te kunnen houden aan dat doel. Dan ben ik rustig. Heeft te maken met de manier waarop ik informatie verwerk. Dat zou nog een tip zijn voor de volgende keer!

Na het afsluiten traject stuurde Mathilde me nog een update:

''Door de lessen van jou begin ik me steeds meer te realiseren wat het echt voor mij betekent, dat zacht werken. Ik ga ik januari bij mijn werkgever weg. Tegen die tijd wil ik graag mijn boek af hebben (met een schrijfcoach gaat dat lukken). Voordat mijn boek af is ga ik netwerken, zoals je me hebt aangeraden.

Bedankt voor deze lessen en ik hoop dat je kunt lezen hoezeer je me van waarde bent geweest''

Een kleine update van mijn kant. Nadat we mijn coachingstraject hebben afgesloten, ben ik aan mijn boek gaan schrijven. Ik merkte na enige tijd (een harde les) dat ik dat zo graag wilde, dat het een ‘moeten’ werd. Het ging me opvallen dat ik allerlei dingen in mijn leven zo benader. Als goede moeder/partner/vriendin móet je er altijd zijn, ik móet een boek schrijven, ik móet voor mezelf beginnen. Ik moet ik moet ik moet. Zo ook met het boek. Het was niet leuk meer. Ik heb toen meteen ‘vakantie’ genomen, een schrijfcoach ingeschakeld en me gerealiseerd dat ik andere mensen nodig heb om dit te kunnen doen. Dat gaf weer ruimte. Dus dat was goed.

Ik merk dat ik vaak terug val in mijn oude gewoonte van verstoppen (zombie) en dat ik me nieuwe gewoonten moet aanleren. Ik ben zo streng voor mezelf! Ik heb altijd last van schuldgevoel naar iets of iemand en het is mijn stellige overtuiging dat je veel moet presteren om van waarde te zijn. Zo niet, schuldgevoel. En dat presteren is dingen maken, doen, opleveren. Ik voel me dus erg vaak tekort schieten. Dat maakt me onzeker. Het is mijn vurige wens om daar wat assertiever in te worden. Zacht werken helpt me daarbij. Maar het is nog oefenen :-)

Door de lessen van jou/Ellen begin ik me steeds meer te realiseren wat het echt voor mij betekent, dat zacht werken. Ik heb alleen tijd nodig, maar moet ook onder de mensen zijn. Ik krijg inspiratie door te praten. Ik ga ik januari bij mijn werkgever weg. Tegen die tijd wil ik graag mijn boek af hebben (met een schrijfcoach gaat dat lukken). Voordat mijn boek af is ga ik netwerken, zoals je me hebt aangeraden. Ik ben nu bezig met het formuleren van mijn ‘waarom’. Ik weet nog niet zo goed op wat voor manier ik mensen van dienst kan zijn, echt kan helpen. Maar ik heb er vertrouwen in dat dat zich wel aandient.

Bedankt voor deze lessen en ik hoop dat je kunt lezen hoezeer je me van waarde bent geweest.

👉 Ben je enthousiast geworden door dit verhaal? (leuk!) Ik kom graag in contact met jou.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in een Zacht Werken traject maar heb je nog vragen of twijfels? meld je dan geheel kosteloos aan voor een Zacht Werken Diagnose Gesprek met mij.

JA, IK WIL EEN GRATIS GESPREK!

Heb je vragen over Zacht Werken?

IK WIL MEER WETEN, NEEM CONTACT MET MIJ OP!

Zijn er mogelijkheden om dit traject vergoed te krijgen? JA!, lees verder:

VERGOEDING ZACHT WERKEN TRAJECT

Meer lezen?

SCHRIJF JE HIER IN VOOR GRATIS NIEUWS, RELAXTIPS EN KORTINGEN!

LEES HIER WELKE MASSAGES IK GEEF!

BOEK NU EEN MASSAGE MET WELKOMSTKORTING!