• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Zacht Werken testimonial Froukje

''Wat mij het meeste aansprak tijdens dit traject waren de simpele maar wel zeer effectieve handvatten die ik kreeg van Jannet. Dingen die je eigenlijk wel weet, maar op deze manier makkelijker zijn toe te passen en daardoor doeltreffender zijn''

Lees hier de Zacht Werken ervaring van Mathilde, zij was een van mijn eerste enthousiaste Zacht Werken cochees, Superleuk om samen te ontdekken wat werkt en ook wat er nog beter kan! 

★ Wat sprak je het meeste aan van onze samenwerking?

Wat mij het meeste aansprak tijdens dit traject waren de simpele maar wel zeer effectieve handvatten die ik kreeg van Jannet. Dingen die je eigenlijk wel weet, maar op deze manier makkelijker zijn toe te passen en daardoor doeltreffender zijn.

★ Wat dacht je voordat we gingen samenwerken? Hoe is dat veranderd gedurende de samenwerking?

Ik zat vooral vast in een soort hamsterwiel. Opladen en uitrusten lukte niet meer en een avondje niks doen op de bank zat er niet meer bij. Dat vrat zoveel energie dat ik er bijna aan onderdoor ging. Bij mij zorgde dit er ook voor dat mijn spieren helemaal verkrampten en vast gingen zitten. Kortom: ruk. Door de gesprekken met Jannet in combinatie met de Shiatsu en de Zacht Werken methode, heb ik de balans weer teruggekregen. De rust is er weer en ik kan weer genieten van de kleine dingen.

★ Waar twijfelde je vooraf over? Hoe is dat uitgepakt?

Ik was vooraf een beetje bang dat het te zweverig voor mij zou zijn. Ik ben een nuchtere Friese vrouw en het moet voor mij tastbaar zijn. Voor mij was gevoel en energie etc dat niet. Dacht ik.. Zat ik even fout. Door deze methode heb ik geleerd stil te staan bij mijn gevoel, de energie die ik voel en wat ik daarmee wil doen. En juist daardoor wordt het iets tastbaars. Niks niet zweverig dus.

★ Wat waren voor jou de drie grootste voordelen of dingen die je hebt bereikt? Welke stappen heb je gezet dankzij de samenwerking? 

Voor mij was het grootste doel om de balans weer terug te krijgen in mijn leven. Weer kunnen genieten van mijn vrije tijd en de omgeving. En dit is gelukt!

Ik kan weer een avondje of zelfs dagje doorbrengen op de bank voor de tv. Zonder dat ik dat gehaaste gevoel heb. Het gevoel dat ik nog een miljoen dingen moet doen. Dat is nu verleden tijd. Daarnaast was ik altijd met 1000 dingen tegelijk bezig. Niet handig uiteraard, want je doet alles maar half en dat zorgt voor nog meer onrust.

Door de Zacht Werken methode heb ik geleerd om de dingen 1 voor 1 te doen. Om me te kunnen focussen waar ik mee bezig ben en pas daarna weer iets nieuws oppakken. En dit werkt zo goed! Complete rust in dat chaotische hoofd van mij.

Tot slot legde ik mezelf steeds allerlei regels en verplichtingen op. Niet omdat ik het graag wilde, maar omdat ik vond dat het moest of omdat een ander dit van mij verwachtte. Dit doe ik niet meer. Zoals eerder gezegd luister ik naar mijn gevoel en energie en handel vanuit daar. En voor mezelf!

★ Wat heeft het je opgeleverd? Wat was de impact op: je bedrijf of baan, je gemoedsrust, je leven, je relatie, je gevoel, je emoties, etc? In hoeveel tijd heb je dit bereikt?

Het heeft me rust gegeven. Ik ben uit het Hamsterwiel. Ik geniet weer van de kleine dingen en avondjes niks doen op de bank. Ik heb geleerd te luisteren naar mijn gevoel en energie en vanuit daar te handelen. Niet omdat het moet of omdat het van mij wordt verwacht, maar omdat ik het zelf wil en goed vind. Ik ben er nog niet, maar in de afgelopen 6 maanden heb ik zulke stappen gemaakt en zo’n goeie basis gelegd, dat ik vanuit hier zelf gewoon door en verder kan. Op een zachte manier.

★ Zou je het Zacht Werken Coaching traject aanraden aan anderen? Waarom?

Ja absoluut! Dit is zo’n fijne en laagdrempelige manier om weer in balans te komen. Weer terug te gaan naar jezelf, je gevoel en je energie. Terug naar de basis. En vanuit daar is alles weer mogelijk! Jannet is ook een hel prettig persoon om mee te werken/praten. Ze luistert, begrijpt je en geeft handige en doeltreffende handvatten. Ook stelt ze soms kritische vragen en heeft ze pit. Dit kan soms confronterend zijn, maar hierdoor ga meer nadenken en bij jezelf te rade, wat uiteindelijk weer tot beter resultaat leidt. Dit was bij mij in ieder geval wel zo en daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor!

★ Wat wil je nog meer vertellen? (miste je bijvoorbeeld nog iets? waar wilde je meer van?)

Ik heb niks gemist, voor mij zat alles er in!

👉 Ben je enthousiast geworden door dit verhaal? (leuk!) Ik kom graag in contact met jou.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in een Zacht Werken traject maar heb je nog vragen of twijfels? meld je dan geheel kosteloos aan voor een Zacht Werken Diagnose Gesprek met mij.

JA, IK WIL EEN GRATIS GESPREK!

Heb je vragen over Zacht Werken?

IK WIL MEER WETEN, NEEM CONTACT MET MIJ OP!

Zijn er mogelijkheden om dit traject vergoed te krijgen? JA!, lees verder:

VERGOEDING ZACHT WERKEN TRAJECT

Meer lezen?

 

SCHRIJF JE HIER IN VOOR GRATIS NIEUWS, RELAXTIPS EN KORTINGEN!

LEES HIER WELKE MASSAGES IK GEEF!

BOEK NU EEN MASSAGE MET WELKOMSTKORTING!