• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Laat een reactie achter

Ik hoor graag wat je van de behandeling hebt gevonden. Laat een berichtje achter in het gastenboek.

comments powered by Disqus

 

Eerdere reacties van mijn cliënten:

"Op Aanraden van een vriendin ben ik bij Jannet en De koning te rijk terecht gekomen met burn-out klachten Ik geloofde in de eerste instantie niet echt dat shiatsu en massage heel veel invloed zouden kunnen hebben, maar wilde het wel proberen. Gelukkig! kan ik nu zeggen.

Ik moet zeggen dat ik erg veel heb gehad aan de behandelingen en ook de gesprekken die ik met Jannet heb gevoerd, ik heb veel nieuwe inzichten gekregen.
het is ontspannend en je staat stil bij wat je lichaam te vertellen heeft zoals Jannet dat zo mooi zegt.

Ik zit nu veel beter in mijn vel, heb mijn gezonde leefstijl weer opgepakt en krabbel steeds verder omhoog. ik blijf regelmatig komen om mijn lichaam te onderhouden en te genieten van de heerlijke ontspanning en rust.
Kortom: ik ben tevreden, en raad deze praktijk van harte aan." A.J

"Kom al paar jaar bij Jannet ze weet goed waar ze mee bezig is en kom er elke keer weer ontspannend weg. Een ware aanrader als je een druk leven hebt en je spanning kwijt wil" Gert


Een warme persoonlijkheid.Veel verstand van haar vak en alles wat daar bij komt kijken.
Een gesprekje vooraf...en tips mee als je weer weg gaat.Je komt er steeds weer heerlijk ontspannen vandaan. Jannet...je doet het geweldig!!!!"
Ina 

"Ik krijg sinds een maand of 8 shiatsu massage van Jannet Veenbaas.
Dit vanwege rugklachten omdat ik veelal op kantoor achter een buro zit. 
Sinds de behandelingen zijn mijn klachten sterk afgenomen. De behandeling is erg ontspannend en gaf mij al voelbaar resultaat na 1 behandeling. 

Jannet is een plezierig persoon om door behandeld te worden. Ze is specialist in haar vakgebied en stemt zich goed af op de klant, waardoor elke behandeling weer uniek is en gericht op jouw klacht"
Evan

"De Shiatsu therapie bevalt mij heel erg goed, mijn klachten aan rug, nek en schouders zijn echt verbeterd terwijl ik hier al jaren last van heb.Ik ben erg tevreden over jannet en De koning Te Rijk, praktijk voor Shiatsu Therapie en Massage"
Willem

"Ik ben nu zo`n vier keer bij Jannet geweest voor een Shiatsu massage. Dit is heel ontspannend waardoor je bijna in slaap valt. Het is echt een aanrader. Het voordeel is dat dit door mijn zorgverzekeraar volledig wordt vergoed"
Ilona

"Mijn eerste ervaring met massage was bij Jannet Veenbaas en het raakte me niet alleen fysiek maar ook mentaal. Ja, ik was ontroerd. Zowel door de prettige aanraking van de massage als door de persoonlijke aandacht. Ben je nog op zoek? ga naar Jannet!"
Harmke

Jannet heeft een rustige, integere houding waardoor de behandeling heel ontspannen is. Spier- en rugpijn nemen echt af. Met goede adviezen weer naar huis... Zeer prettig en professioneel"
Maaike

"Jannet heeft een klantvriendelijke benadering, heeft een professionele benadering, geeft deskundige adviezen en de massage,s zijn erg goed, ontspannend en effectief"
Henk Pieters

"Goede massage, professioneel en ontspannend. Vooraf altijd een kort gesprekje waarin met aandacht naar je geluisterd wordt"
A. Postuma