• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Zwangerschapsmassage met korting

Gepubliceerd op: 30-06-2023

Ben je opzoek naar een zwangerschapsmassage in Groningen? je hebt DE spot gevonden, en ook nog een echt leuke korting: 47 euro!

Holistische zwangerschapsmassage in Groningen met vette korting!

Een zwangerschapsmassage ontspant niet alleen, maar heeft ook meerdere voordelen. Tijdens je zwangerschap is je lichaam continu aan het werk. Je hele lichaam moet werken om ruimte te maken voor je baby dat hij of zij zich kan ontwikkelen.

Ondanks dat het vrouwelijk lichaam er voor gemaakt is, is en blijft het wel een redelijke belasting. Door het extra gewicht van je buik moeten je rug- en beenspieren harder werken, dit is ook een reden waarom er wordt geadviseerd om tijdens de zwangerschap het rustig aan te doen. Niet voor iedereen is dit mogelijk of gunt zichzelf die extra rust.

Een zwangerschapsmassage kan je helpen bij het opladen en ontspannen. Tijdens een massage maak je het stofje oxytocine aan, dit is het hormoon dat een tevreden, fijn gevoel geeft. Ook helpt oxytocine mooi bij het herstel van je lichaam. Een massage tijdens zwangerschap verbetert de bloedsomloop naar al je organen en zo ook naar de placenta.

Korting op zwangerschapsmassage in Groningen

Ben jij zwanger? kom dan lang om het te ervaren! In de maanden juli en augustus 23 heb ik een leuke korting voor je, je betaalt 75,00 euro ipv 122,00, zegt het voort!

Boek hier gelijk jouw afspraak

* Vermeld in het opmerkingenveld: Zwanger-zomer korting

Meer weten zwanger en mama massages? Lees hier verder

Wie ben ik en wat kan ik voor je betekenen?

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen. Heb je vragen? stuur me een bericht!

Groeten! Jannet Veenbaas

Volg mij 🙏
Facebook
LinkedIn
Instagram

Goed om te weten: Wist je dat je zelfs beter kunt slapen door Shiatsu massage? Als dat niet ontspannen is...

⭐⭐⭐⭐⭐ Lees hier reviews van mijn cliënten

LEES HIER OVER HOE IK PRECIES TE WERK GA

JA! IK WIL EEN MASSAGE BOEKEN!

Misschien ook interessant voor jou 👇