• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Waarom doe ik wat ik doe?

Gepubliceerd op: 16-12-2022

Ik werk al 15 jaar als massage en shiatsu therapeut, omdat ik het hartstikke leuk en dankbaar werk vind!

Massagepraktijk Groningen

Masseren is mijn passie, Massages geven is niet zomaar een baan die ik doe, en voor mij ben je niet zomaar een lichaam waar ik wat olie op kan smeren.

Afgestemd op jouw behoeftes

Ik zie elke persoon als individueel en ik behandel elk lichaam met respect, liefde en zorg om een ​​op maat gemaakte massage-ervaring te bieden die is afgestemd op jouw behoeften: Of je nu wilt ontspannen en je geest tot rust wilt brengen, spanning in je spieren wilt kwijtraken, je flexibiliteit wilt verbeteren, wilt leren mediteren, energie-healing wilt ervaren of zelfs al het bovenstaande - ik ben er om je te helpen. Mijn doel is simpel: jou de beste massage geven die je ooit hebt gehad.

Wie, wat , waar

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen. Heb je vragen? stuur me een bericht!

Groeten! Jannet Veenbaas

Volg mij 🙏
Facebook
LinkedIn
Instagram

Goed om te weten: Wist je dat je zelfs beter kunt slapen door Shiatsu massage? Als dat niet ontspannen is...

⭐⭐⭐⭐⭐ Lees hier reviews van mijn cliënten

LEES HIER OVER HOE IK PRECIES TE WERK GA

JA! IK WIL EEN MASSAGE BOEKEN!

Misschien ook interessant voor jou 👇