• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Vaderdag cadeaubon met korting

Gepubliceerd op: 10-06-2023

Vaderdag komt eraan! ...en ik geef 47 euro korting

Vaderdag komt eraan!

18 juni is het weer zover: Vaderdag. Wil jij nou een leuk en origineel cadeau geven? bestel dan nu alvast jouw cadeaubon met veel korting, namelijk 47 euro! Ik vind dat alle vaders recht hebben op een moment van rust en ontspanning namelijk. Je kunt nu een digitale cadeaubon aanschaffen voor een behandeling van 60 min naar keuze voor 75,00 euro i.p.v. 122,00, dat scheelt weer lekker toch?

Wat zijn de voorwaarden?

🌸 Stuur me een mail, of een Whatsapp bericht via: 06-14873598 vermeld ook jouw email adres voor de factuur en toesturen bon.
🌸 zet daarin dat je gebruik wilt maken van de Vaderdag actie 23.
Ik stuur je dan een factuur, als je deze voldaan hebt komt jouw digitale cadeaubon z.s.m in jouw mailbox. (de bon is 1 jaar geldig)
🌸 easy he? (aankoop kan van 09 t/m 18 juni 2023)

Cadeaubon Vaderdag

P.S: de cadeaubon mag digitaal meegenomen worden bij de afspraak, maar als je het leuk vind kun je de bon ook zelf uitprinten, er wat leuks opschrijven en leuk inpakken natuurlijk, wel zo feestelijk! 🥳

Heb je nog vragen hierover? neem contact met me op!

👉 Zelf toe aan ontspanning? boek dan hier gelijk jouw eigen afspraak

Last minutes!

Wist je dat ik ook regelmatig last minutes heb door ziekte of verzetten van afspraken? deze plek komt dan gelijk weer vrij in de agenda, en daar zit dan lekker 10 % lastminute korting op, dus als jij flexibel bent loont het om regelmatig even te kijken of er een last- minute beschikbaar is voor jou..

De last minutes deel ik sowieso op mijn social media verhalen, ben je geïnteresseerd? volg me dan,

Massage op zondag in Groningen!

Jaaaah, Waar is de zondag perfect voor? Inderdaad: Een massage! 💆 Regelmatig werk ik ook op de zondag, kom je langs? Check de agenda hier

Wie ben ik en wat kan ik voor je betekenen?

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen. Heb je vragen? stuur me een bericht!

Groeten! Jannet Veenbaas

Volg mij 🙏
Facebook
LinkedIn
Instagram

Goed om te weten: Wist je dat je zelfs beter kunt slapen door Shiatsu massage? Als dat niet ontspannen is...

⭐⭐⭐⭐⭐ Lees hier reviews van mijn cliënten

LEES HIER OVER HOE IK PRECIES TE WERK GA

JA! IK WIL EEN MASSAGE BOEKEN!

Misschien ook interessant voor jou 👇