• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Holistische massagetherapie

Gepubliceerd op: 16-12-2022

Uit je hoofd, in je hart, ontspan!

Holistische massage Groningen

Hoe gaat het echt met je?

Holistische massage is een manier om dichterbij jezelf te komen. En te voelen hoe het met je gaat. Het is tevens een middel om emotionele blokkades en onbalans te onderzoeken en onzekerheid in jezelf of een verlies te verwerken. Tijdens een stressvolle perioden of overspannen gevoel geeft massagetherapie ruimte om de spanning vrij te laten en de fysieke batterij weer op te laden.

Wijs lichaam

Vanuit de holistische benadering is het lichaam een ingang naar onze eigen antwoorden. Ons lijf is zo wijs, daar kunnen we met ons denken niet bij. De meeste dilemma’s die we in het leven ervaren komen voort uit gedachtes, patronen en overtuigingen, ontstaan door onze levenservaringen. Fysieke pijn is daarom een signaal, een roep om de eigen aandacht naar binnen te keren.

Zelfzorg

Massagetherapie wijst je de weg van je hoofd naar je hart en je eigen kern energie. Het is een waardevolle reis die ieder mens nodig heeft om goed voor zichzelf te kunnen zorgen.

Wie, wat , waar

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen. Heb je vragen? stuur me een bericht!

Groeten! Jannet Veenbaas

Volg mij 🙏
Facebook
LinkedIn
Instagram

Goed om te weten: Wist je dat je zelfs beter kunt slapen door Shiatsu massage? Als dat niet ontspannen is...

⭐⭐⭐⭐⭐ Lees hier reviews van mijn cliënten

LEES HIER OVER HOE IK PRECIES TE WERK GA

JA! IK WIL EEN MASSAGE BOEKEN!

Misschien ook interessant voor jou 👇