• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Cuppingmassage: de oplossing voor pijn, spierherstel en stress (en nog veel meer)

Gepubliceerd op: 04-01-2023

Cuppingmassage: de oplossing voor al je problemen 💪 (oké, misschien niet voor alle problemen, maar wel voor pijn, spierherstel en stress).

Cuppingmassage: de oplossing voor pijn, spierherstel en stress (en nog veel meer)

Cupping is al eeuwenoud!

Cuppingmassage is een oude behandeling die steeds populairder wordt. Deze behandeling maakt gebruik van kleine glazen of plastic cups die op de huid worden geplaatst en vervolgens onder vacuüm gezet. Dit kan een sterk effect hebben op het lichaam en kan helpen om allerlei klachten te verminderen of te verhelpen. Maar waarom zou iedereen eens een cuppingmassage moeten proberen? Hier zijn drie goede redenen:

1. cupping vermindert pijn

Cuppingmassage kan helpen om pijn te verminderen. De cups creëren een vacuüm op de huid, wat kan helpen om de bloedcirculatie te verbeteren en de spieren te ontspannen. Dit zorgt ervoor dat pijnklachten, zoals rugpijn, nekpijn en hoofdpijn, verminderen

2. Cupping herstelt pijnlijke spieren

Cuppingmassage bevordert  het herstel van spieren.  De behandeling helpt om afvalstoffen uit de spieren te verwijderen en de bloedcirculatie te verbeteren. Dit zorgt ervoor  dat de spieren sneller herstellen na intensief sporten of fysiek zware werkzaamheden.

3. Cupping vermindert stress

Cuppingmassage helpt om stress te verminderen. De behandeling zorgt ervoor dat het lichaam ontspant en de bloeddruk daalt. Dit kan helpen om stress te verminderen en het algehele welzijn te verbeteren

Wil jij ook cuppingmassage proberen?

Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen om te begrijpen wat cuppingmassage is en waarom het voor iedereen een behandeling zou kunnen zijn om eens te proberen. Of je nu last hebt van pijn, je spieren sneller wilt laten herstellen of op zoek bent naar een manier om stress te verminderen, cuppingmassage kan een effectief middel zijn, stuur me gerust een bericht als je meer wilt weten!

OOK PROBEREN? PAK DAN NU GELIJK JOUW KORTING 

Wil je meer lezen over cupping massage Groningen? Klik hier

Wie ben ik en wat kan ik voor je betekenen?

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen. Heb je vragen? stuur me een bericht!

Groeten! Jannet Veenbaas

Volg mij 🙏
Facebook
LinkedIn
Instagram

Goed om te weten: Wist je dat je zelfs beter kunt slapen door Shiatsu massage? Als dat niet ontspannen is...

⭐⭐⭐⭐⭐ Lees hier reviews van mijn cliënten

LEES HIER OVER HOE IK PRECIES TE WERK GA

JA! IK WIL EEN MASSAGE BOEKEN!

Misschien ook interessant voor jou 👇