• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Nekpijn behandelen

Geef jezelf een nek, schouder, rug massage in Groningen
Gepubliceerd op: 01-06-2022

Vervelend he? pijn in je nek, moeite hebben met het draaien van je hoofd, gelukkig is er wel wat aan te doen!

Nekpijn behandelen met massage en shiatsu

Nekpijn...Als je ooit nekpijn hebt gehad, dan weet je dat het behoorlijk slopend kan zijn zijn 🤦‍♀️ en kan het zelfs moeilijk maken om je hoofd in verschillende richtingen te draaien, wat een van de belangrijkste taken van onze nek is.

Nekpijn: hoe kom je eraan?

Nekpijn kan door veel dingen worden veroorzaakt, waaronder auto-ongelukken, slapen in ongemakkelijke houdingen of urenlang voorovergebogen over een computer.

Nekpijn: hoe kom je er vanaf?

Veel mensen grijpen automatisch naar de ontstekingsremmende medicijnen, maar zullen merken dat het het probleem niet "geneest". Het verdoezelt eenvoudig de pijn voor een korte periode.

Massage en shiatsu toepassen bij nekpijn

Massage is een betere oplossing voor resultaten op de lange termijn. Massagetherapie manipuleert zachte weefsels, zoals spieren en pezen, om de bloedcirculatie te verhogen, spierspanning te verminderen en gevoelens van verbeterd welzijn te bevorderen. En zelfs als je nek het enige probleemgebied is, wordt de massage meestal toegepast op de nek, schouders en rug, omdat deze regio's allemaal met elkaar verbonden zijn.

Holistische benadering nekpijn

Als je bij mij in de praktijk komt voor een massage of shiatsu behandeling zal ik nooit alleen dat ene plekje of gebied behandelen, altijd het hele lichaam, alle spieren zijn met elkaar verbonden. Als mensen pijnklachten hebben kost dat ook behoorlijk wat energie, en zal het stress niveau hoger zijn. Ik zie de behandelingen die ik geef ook echt als een moment van ruste en ontspanning voor de persoon die op de tafel ligt, vanuit die ontspanning gebeurt de magie van de heling. Zo is het als je met een pijnklacht komt ook even een heerlijk moment van rust en ontspanning voor jou!  Lees meer over holisme

Een holistische massage geeft je:

  •  ontspanning en balans
  • behandeling en voorkomen van spanningen en klachten
  • vitaliteit (bijvoorbeeld bij vermoeidheid en/of herstel van ziekte)
  • bewustwording / heelwording
  • contact met het lichaam en gevoel
  • inzicht in onverwerkte emoties
  • inzicht in de diepere oorzaak en betekenis van klachten

⭐⭐⭐⭐⭐ Lees hier reviews van mijn cliënten

LEES HIER OVER HOE IK PRECIES TE WERK GA

JA! IK WIL EEN MASSAGE BOEKEN!

 TIP: Geef een massage cadeau! lees meer

Misschien ook interessant voor jou 👇

Wie, wat, waar

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen waar ik shiatsu massages en coachingstrajecten geef genaamd De Koning Te Rijk. Ik hoop dat ieder zich na een behandeling of coachingssessie bij mij zich De Koning Te Rijk voelt. Thuis heb ik een lieve partner, Fred die fantastisch kan koken (yes!) en twee ondernemende kids Kjeld (9) en Kim (7) die ik af en toe graag achter het behang wil plakken, maar O wat ben ik dankbaar en trots op deze lieve mensjes.

Groeten! Jannet Veenbaas