• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Mommy to be? Shiatsu zwangerschapsmassage is perfect!

Gepubliceerd op: 08-09-2022

Shiatsu massage: sinds de achtste eeuw dé treat voor aanstaande moeders, lees hier alle voordelen van deze behandeling.

Shiatsu massage: sinds de achtste eeuw perfect voor aanstaande moeders

Het ene moment ben je nog dolgelukkig/emotioneel/enthousiast (doorstrepen wat niet van toepassing is) en het volgende moment gaan je hormonen met je aan de haal en moet je echt even gaan liggen. Klinkt dit bekend? Wanneer je toe bent aan wat kalmere wateren, is een shiatsu massage een goede plek om te beginnen.

Het is veilig in elk trimester

Je kan in elke trimester van je zwangerschap een shiatsu massage nemen. In het eerste trimester kan er bijvoorbeeld extra gefocust worden op de drukpunten die de misselijkheid veroorzaken. In het tweede trimester draait het allemaal om je bloedcirculatie en het ondersteunen van je 'chi' (energie). En terwijl bij jou richting het einde van je zwangerschap de fut er langzamerhand een beetje uit is, kan de massage ook wat intensiever worden en die pijnlijke onderrug lekker aangepakt worden. 

Het gaat je ochtendmisselijkheid te lijf 

Muziek in de oren van iedere aanstaande moeder die hier weleens last van heeft. Een shiatsu massage kan bepaalde acupunctuurpunten stimuleren, waardoor de misselijkheid kan afnemen. 

Het zorgt voor balans in je hormoonhuishouding 

Glanzende lokken en een stralende huid zijn altijd meer dan welkom, maar de hormonen die hiervoor zorgen kunnen heel snel weer naar de andere kant doorschieten. D.m.v een shiatsu massage komt dit allemaal weer wat in balans!

Het kan de spanning in het derde trimester verlichten

Laten we eerlijk zijn: je ongeboren baby is nu al de baas in huis, niet andersom. Dit wordt in het derde trimester alleen maar sterker. Er is niet zo heel veel wat je aan de toenemende druk van die enorme buik kunt doen. De holistische aanpak van shiatsu is gebaseerd op het uitoefenen van lichte druk met de duimen, vingers en palmen van de handen. Dit stimuleert de bloedsomloop, waardoor er meer endorfine vrijkomt en je minder last hebt van ongemakken. Een massage is natuurlijk ook gewoon een heerlijk ontspannen moment voor jezelf! Wil je het komen ervaren? je bent welkom! Lees meer over massage rondom zwangerschap.

Laat het diepe ontspannen maar beginnen!

⭐⭐⭐⭐⭐ Lees hier reviews van mijn cliënten

LEES HIER OVER HOE IK PRECIES TE WERK GA

JA! IK WIL EEN MASSAGE BOEKEN!

Jannet Veenbaas geeft een shiatsu massage in Groningen

Wie, wat , waar?

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen. Heb je vragen? stuur me een bericht!

Groeten! Jannet Veenbaas

Volg mij 🙏
Facebook
LinkedIn
Instagram

Goed om te weten: Wist je dat je zelfs beter kunt slapen door Shiatsu massage? Als dat niet ontspannen is...

Misschien ook interessant voor jou 👇