• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Misvatting over zwangerschapsmassage

Gepubliceerd op: 16-05-2022

Een veel voorkomende misvatting rond zwangerschapsmassage is dat het licht en niet zo stevig zou moeten zijn omdat het mogelijk een miskraam of vroege bevalling zou kunnen veroorzaken...

Veelvoorkomende misvatting over zwangerschapsmassage

Een veel voorkomende misvatting rond zwangerschapsmassage is dat het licht en niet zo stevig zou moeten zijn omdat het mogelijk een miskraam of vroege bevalling zou kunnen veroorzaken...

Mijn ervaring is dit

Ik geef al jaren behandelingen aan mama's en moet zeggen dat ze erg dankbaar zijn, en behoefte hebben aan een diepe en krachtige massage. Hun lichaam maakt zoveel verandering mee om de baby te kunnen baren. Gewrichten verweken en verschuiven om de heup breder te maken en dat gaat gepaard met pijn. De kernspieren verslappen ​​met de groeiende buik, de rug verliest zijn steun.

Lekker stevig masseren

Een stevige massage geeft verlichting! Ik combineer in een zwangerschapsbehandeling shiatsu drukpunten, ontspannende massage, en diepe stevige bindweefsel massage (cupping) Indien gewenst natuurlijk! Het is ook helemaal prima als jij behoefte hebt aan een zachte aanraking, dan wordt het een heerlijke ontspannende massage, een welverdiend relax moment voor jou EN jouw baby! 

👉 Wist je dat CUPPING ook heerlijk is tijdens de zwangerschap?

zwangerschapsmassage de koning te rijk groningen

Lees meer over alle massages rondom zwangerschap

Misschien ook interessant voor jou 👇

Wie, wat, waar

Jannet Veenbaas geeft shiatsu massages en coaching in Groningen centrum

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen waar ik shiatsu massages en coachingstrajecten geef genaamd De Koning Te Rijk. Ik hoop dat ieder zich na een behandeling of coachingssessie bij mij zich De Koning Te Rijk voelt. Thuis heb ik een lieve partner, Fred die fantastisch kan koken (yes!) en twee ondernemende kids Kjeld (9) en Kim (7) die ik af en toe graag achter het behang wil plakken, maar O wat ben ik dankbaar en trots op deze lieve mensjes.

Groeten! Jannet Veenbaas