• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Cupping massage tijdens Zwangerschap

Gepubliceerd op: 31-08-2021

Zwangerschapsmassage is natuurlijk heerlijk ontspannend, maar wist je dat je ook met klachten tijdens de zwangerschap bij mij terecht kunt? en dat cupping-massage perfect werkt bij nek, schouder, rug, bekken en bil klachten?

Cupping massage tijdens Zwangerschap in Groningen

Jannet Veenbaas is gespecialiseerd massages rondom zwangerschap: Zwangerschapsmassage & Mama-Massage  (post-partum-massage)

Zwangerschap en ontspannen

De meeste vrouwen kiezen voor een zwangerschapsmassage om heerlijk te kunnen ontspannen en een moment voor zichzelf te nemen. Een massage tijdens de zwangerschap is meestal gericht op het tot rust brengen van lichaam en geest, uitrusten, ontspanning.

Positieve effecten van een massage tijdens de zwangerschap:


❤️ Kalmerend voor lichaam en ziel
❤️ Ontspannen van spieren
❤️ Minder last van harde buik
❤️ Beter slapen
❤️ Verbeterde bloedcirculatie
❤️ Minder vocht in de benen
❤️ Het vergroten van het lichaamsbewustzijn
❤️ Beter ontspannen tijdens de bevalling

Klachten tijdens de zwangerschap

Wanneer je zwanger bent kan dat helaas ook ongemakken en pijn met zich mee brengen. Deze pijn zien we met name terug in de bekkenregio; pijn in de billen, in de onderrug, in de onderbuik, in de liezen en in de bovenbenen. Een zwangerschapsmassage is erg effectief in het verlichten en onder controle brengen van de klachten. Wanneer je na de behandeling verlichting van klachten ondervindt wordt het voor jou ook duidelijk dat je klachten uit de spieren komen. Dat geeft vaak al veel rust, dat er niet per se iets mis is met je lichaam. De oplossing voor spierklachten is ontspanning. Je mag echt gaan relaxen, voor je laten zorgen en dingen doen waar je blij van wordt. Neem dat moment voor jezelf!

Cupping massage tijdens de zwangerschap

Heb je meer nodig? dat kan geregeld worden, ik gebruik vaak CUPPING. Dit is een vorm van bindweefselmassage, en heel erg effectief bij pijn in de rug, schouders, nek en de onderrug.

Cupping is een vorm van bindweefsel-massage, de doorbloeding wordt optimaal gestimuleerd. vooral heerlijk en effectief in het nek en schoudergebied,  en bij hoofdpijn klachten. Je voelt dat daar letterlijk weer ruimte komt als je bijvoorbeeld je nek minder goed kan draaien. Mijn cliënten ervaren deze behandeling als zeer effectief, met lang resultaat! Ik krijg van bijna iedere cliënt terug: het voelt alsof de spanningen pijn letterlijk uit mijn lichaam gezogen wordt! het voelt NU al zo anders dan toen ik hier binnen kwam...

✔️ Diepe massage

✔️ Gelijk effect

✔️ Helpt bij hoofdpijnklachten 

BOEK GELIJK JOUW CUPPING / DEEP TISSUE MASSAGE

Cupping Massage, hoe gaat dat in zijn werk?

Cupping is een zuigtechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. Zo op het eerste gezicht ziet het er bijna bizar uit. Maar desondanks is de werking zeer krachtig en effectief. Omdat de huid vacuüm wordt gezogen in de cup, gaat de huid omhoog staan. De kracht van vacuüm is heel sterk waardoor het meteen zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding en het stimuleren van Qi (energie). Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Ook de afvalstoffen in je lichaam komen zo vrij en worden direct afgevoerd. Omdat de kracht van cupping sterker is dan massage, heeft het een diepere werking.

Eerst eens proberen met korting?

Wist je dat ik op elk eerste consult een welkomstkorting van 20,00 euro geef? Maak online je afspraak en klik op kennismakingsbehandeling! 

Vergoeding door zorgverzekeraar

Door mijn lidmaatschap van de beroepsvereniging NVST (lid. Nr: L2143) En mijn registratie bij de RBCZ (reg. nr. 107470R) kom je in aanmerking voor een vergoeding van je zorgverzekeraar.
De hoogte van je vergoeding en of je überhaupt in aanmerking komt voor teruggave word bepaald door je polis. Neem van tevoren contact op met je zorgverzekeraar om teleurstelling te voorkomen! Een verwijsbrief van je huisarts is niet nodig om bij mij een behandeling te ondergaan.

Wie ben ik, en wat kan ik voor jou betekenen?

Jannet Veenbaas: 'Mijn uitgangspunt als therapeut en coach? Dat een aanraking een menselijke basisbehoefte is, en helend kan werken. Via aanraking is het mogelijk om lichaam en geest in balans te brengen, zodat eventuele verstoringen worden opgelost en jij beter in je vel komt te zitten. Dit uitgangspunt pas ik toe in de verschillende behandelingen en therapieën die ik aanbied: Shiatsu-therapiemassage en Zacht Werken Coaching. Ik hanteer ik een holistische werkwijze. Dat betekent dat ik niet alleen naar je klacht of naar je problemen kijk, maar naar je totale persoon. Dit alles in een prachtig monumentaal pand in hartje Groningen.

IK WIL EEN CUPPING MASSAGE PLANNEN!

IK HEB EERST NOG VRAGEN

IK WIL MEER TIPS ONTVANGEN 😀