• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Massage therapeut als beroep: dit betekent het voor mij

Gepubliceerd op: 30-06-2022

Jannet Veenbaas, Groningen: Masseren is mijn passie 😍 Massages geven is niet zomaar een baan die ik heb, en voor mij ben je niet zomaar een lichaam waar ik wat olie op kan smeren.

Massage voedt lichaam en Geest

Degenen die mij kennen, kennen mijn mening over massage en houding ten opzichte van cliënten. Massage mag niet alleen een fysieke behandeling zijn...

Alles wat ons overkomt, heeft een mentaal effect op de geest en andersom. Stress manifesteert zich in het lichaam als spanning, beïnvloedt onze houding, creëert ongezonde gewoontes.

Hoe was jouw dag?

Ik geef niet alleen om het fysieke welzijn van de persoon die ik behandel, ik geef om het hele wezen, vraag hoe hun dag was, wat ze doormaken. Het helpt me om beter te begrijpen, vertrouwen op te bouwen en een relatie op te bouwen waarin mijn cliënten zich veilig, gehoord en verzorgd voelen. Dat is volgens mij de enige manier om met mensen om te gaan.

Diep gaan

Voorafgaand aan de behandeling praten we even, dit kan vrij diep gaan wanneer mensen zich openstellen. Alles wat ik heb geleerd over coaching komt dan goed van pas.

Onverdeelde aandacht voor jou

Tijdens de behandeling moet mijn onverdeelde aandacht op mijn cliënt gericht zijn, voelen wat ze voelen, de druk aanpassen en de goede plekken vinden. Elke kleine beweging van het lichaam, verandering van de ademhaling.

Ik ben er voor jou

Ik zie elke persoon als individueel en ik behandel elk lichaam met respect, liefde en zorg om een ​​op maat gemaakte massage-ervaring te bieden die is afgestemd op jouw behoeften: Of je nu wilt ontspannen en je geest tot rust wilt brengen, spanning in je spieren wilt kwijtraken, je flexibiliteit wilt verbeteren, wilt leren mediteren, energie-healing wilt ervaren of zelfs al het bovenstaande - ik ben er om je te helpen. Mijn doel is simpel: jou de beste massage geven die je ooit hebt gehad. 🌟 

Laat het diepe ontspannen maar beginnen!

⭐⭐⭐⭐⭐ Lees hier reviews van mijn cliënten

LEES HIER OVER HOE IK PRECIES TE WERK GA

JA! IK WIL EEN MASSAGE BOEKEN!

Jannet Veenbaas geeft een shiatsu massage in Groningen

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen waar ik shiatsu massages en coachingstrajecten geef genaamd De Koning Te Rijk. Ik hoop dat ieder zich na een behandeling of coachingssessie bij mij zich De Koning Te Rijk voelt. Thuis heb ik een lieve partner, Fred die fantastisch kan koken (yes!) en twee ondernemende kids Kjeld (9) en Kim (7) die ik af en toe graag achter het behang wil plakken, maar O wat ben ik dankbaar en trots op deze lieve mensjes.

Groeten! Jannet Veenbaas

Volg mij 🙏
Facebook
LinkedIn
Instagram

Goed om te weten: Wist je dat je zelfs beter kunt slapen door Shiatsu massage? Als dat niet ontspannen is...

Misschien ook interessant voor jou 👇