• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Geef jezelf een hoofdmassage

Gepubliceerd op: 05-07-2022

Oh, zo lekker… hoofdmassage tips en tricks

DIY Hoofdmassage

Druk op je werk en een agenda die volledig volgepland staat met afspraken… Soms heb je gewoon enorm veel behoefte aan een massage en een moment voor jezelf. Wanneer je geen tijd hebt om naar een masseur te gaan en er ook geen vriendin of partner in de buurt is die je kan masseren, kun je jezelf een heerlijk ontspannende hoofdmassage geven. het is alom bekend dat massages erg goed zijn voor je lichaam én voor je geest. Als je druk bent, kan een hoofdmassage zorgen voor een heerlijk ontspannen gevoel – precies het extraatje dat je nodig hebt om er weer bovenop te komen.

Zo pak je het aan

Als je druk bent, kan een hoofdmassage de spieren in je gezicht, rond je schedel en in je nek ontspannen. Maar hoe pak je dit nou het beste aan? Heel simpel. Zorg er ten eerste voor dat je op een comfortabele stoel of bank zit. Leg je vingertoppen op je hoofd en maak cirkelvormige bewegingen. Je begint hierbij bovenaan je voorhoofd en vervolgens werk je over je hoofd naar achteren, naar de basis van je schedel. Maak daarna dezelfde cirkelvormige bewegingen van links naar rechts en van rechts naar links over je hoofd. Vergeet ook niet om je voorhoofd en je slapen te masseren, totdat je je echt ontspannen voelt.

Hoofdmassage groningen

Onder de douche 

Dat moment dat je kapper tijdens het wassen uitgebreid je hoofd gaat masseren…HEERLIJK! Dit kun je thuis ook zelf doen. Neem de volgende keer als je gaat douchen de tijd voor het wassen van je haar. Gebruik bijvoorbeeld een voedend masker of een verzorgende olie, en masseer met je vingertoppen zacht je hoofdhuid. Hello zen-gevoel.

Hoofdmassage spin

Ben je niet alleen? Dan kan iemand anders jou heel eenvoudig een hoofdmassage geven met een zogenaamde hoofdmassagespin. Door zachtjes met de spin over je hoofd heen en weer te gaan, voel je je al snel compleet ontspannen. Deze gadget is speciaal ontworpen om de zenuwuiteinden in je nek en je hoofdhuid te stimuleren.

Goed voor je gezondheid

Een massage is niet alleen heerlijk ontspannend, maar ook heilzaam voor lichaam en geest. Het stimuleert je bloedsomloop, werkt spierontspannend en zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen. Ook ontspant het je geest en gedachten, waardoor je nieuwe energie opdoet. Des te meer reden om vaker voor een massage te kiezen.

hoofdmassage-jannet-veenbaas

Oh, zo lekker!

Die hoofdmassage toch aan een professional overlaten? Boek dan hier een heerlijke massage.

Laat het diepe ontspannen maar beginnen!

⭐⭐⭐⭐⭐ Lees hier reviews van mijn cliënten

LEES HIER OVER HOE IK PRECIES TE WERK GA

JA! IK WIL EEN MASSAGE BOEKEN!

Jannet Veenbaas geeft een shiatsu massage in Groningen

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen waar ik shiatsu massages en coachingstrajecten geef genaamd De Koning Te Rijk. Ik hoop dat ieder zich na een behandeling of coachingssessie bij mij zich De Koning Te Rijk voelt. Thuis heb ik een lieve partner, Fred die fantastisch kan koken (yes!) en twee ondernemende kids Kjeld (9) en Kim (7) die ik af en toe graag achter het behang wil plakken, maar O wat ben ik dankbaar en trots op deze lieve mensjes.

Groeten! Jannet Veenbaas

Volg mij 🙏
Facebook
LinkedIn
Instagram

Goed om te weten: Wist je dat je zelfs beter kunt slapen door Shiatsu massage? Als dat niet ontspannen is...

Misschien ook interessant voor jou 👇