• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Massage of Shiatsu op Zondag in Groningen

Gepubliceerd op: 27-02-2024

Heerlijk toch? Plan jouw holistische massage of shiatsu behandeling op de zondag!

Groningen: Massagepraktijk open op Zondag

Je kent het wel; wil je je zondag heerlijk relaxed inplannen met een massage, is er geen salon of praktijk open! Bij De Koning Te Rijk kun je WEL een massage of shiatsu behandeling boeken op zondag. 

JA, IK WIL DIRECT BOEKEN!

Welke massage past bij jou?

Ontspannings-massage : Onverdeelde aandacht voor jou!

De onverdeelde aandacht die je krijgt, maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt en dat je lichaam weer ontspant. Het lichaam heeft een natuurlijk zelfherstellend vermogen wat bij een massage geprikkeld wordt. Zo voel je je daarna vaak als herboren. Lees verder.

Holistische massage: De mens als één geheel 

In de holistische visie beschouwen we de mens als één geheel. Alle gevoelens, emoties, gedachten en verlangens zijn met elkaar verbonden. Ze beïnvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar worden gezien. Ze vormen samen een balans. Lees verder.

Massage voor Rug, nek en schouder klachten 

Spanning manifesteert zich al gauw tussen de schouderbladen en in het nekgebied. Daarnaast kunnen werkstress en een hoog werktempo leiden tot flinke spierspanningen en verkrampingen. Wanneer je deze spanningen niet aanpakt en je spieren veelvuldig overbelast, ontstaan er op den duur aanhoudende pijnklachten. Lees verder.

Cupping massage 

Cupping is een vorm van bindweefsel-massage, de doorbloeding wordt optimaal gestimuleerd. vooral heerlijk en effectief in het nek en schoudergebied, en bij hoofdpijn klachten. Je voelt dat daar letterlijk weer ruimte komt als je bijvoorbeeld je nek minder goed kan draaien. Mijn cliënten ervaren deze behandeling als zeer doeltreffend en behulpzaam bij diverse klachten.

zwangerschapsmassage: Massage voor zwangere vrouwen

Een zwangerschapsmassage , een moment van rust en connectie met je kindje...

Je bent zwanger (gefeliciteerd!) Je voelt je goed, je lichaam verandert en je emoties heb je niet altijd in de hand. Met het groeien van de baby groeit ook het bewustzijn van het nieuwe leven in je buik, en naarmate de zwangerschap vordert merk je dat je minder energie hebt en vaker vermoeid bent. Lees verder

Mama-Massage: Massage na de bevalling

Je lichaam heeft door de zwangerschap en de bevalling een flinke inspanning geleverd. In de kraamperiode en de maanden daarna is een shiatsu en massage een goede manier om sneller en vollediger te herstellen van deze prestatie. Hoe herstel je het beste? Lees verder

Shiatsu Massage: Lichaam en geest in balans

Massage en Shiatsu stimuleren het zelfhelend vermogen van het menselijk lichaam, mensen voelen dit intuïtief aan iemand die spanning of pijn heeft zal over de gevoelige plek wrijven. Ook helpt het bij het in stand houden van een gezond evenwicht tussen lichaam en geest. lees verder

De Massagepraktijk is gevestigd in het centrum van Groningen. Zie kaart