• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Massage, Shiatsu en Corona update

Jannet Veenbaas is zacht-werken coach in haar praktijk in Groningen en geeft ook shiatsu-massage
Gepubliceerd op: 08-04-2020

Massage en Shiatsu behandeling tijdens corona-crisis? wat zijn de regels? je leest het hier.

Nog even geen massage & Shiatsu behandelingen

Op dinsdag 31 maart 2020 heeft de minister president in een persconferentie aangekondigd dat alle maatregelen die oorspronkelijk tot en met 6 april golden zijn verlengd tot en met dinsdag 28 april 2020. Ik hoop echt dat ik je na deze periode weer kan verwelkomen in mijn praktijk!

Wat is wel mogelijk? Thuis online training Zacht Werken 👌 Met tegoedbon voor een massage

Wordt jij helemaal crazy van de Corona-thuiswerken-en-kinderen situatie? kun jij wel wat handvatten gebruiken om samen als gezin ontspannen deze dagen EN productief door te komen? dan is het Zacht Werken thuistraject ideaal voor jou! En om extra te ontspannen: Je krijgt van mij een tegoed-bon voor een Massage van 60 min! (t.w.v. 99,00 euro)

👉 NIEUW EN CORONA PROOF: THUISVERSIE ONLINE ZACHT WERKEN TRAINING!
JOUW CADEAU: Een tegoedbon voor een massage van 60 min! (t.w.v. 99,00 euro)

LEES MEER

Gratis webinar- serie Een Zaak van Energie

Zacht Werken Jannet Veenbaas Groningen

Hoe start je de week vanuit een hoge energie, ook in tijden van corona? Heeft je werk nog wel zin, als er zoveel mensen ziek worden? Hoe werk je lekker, juist als je dag er anders uitziet of stressvol is? Hoe verdien je geld, als alles opeens onzeker is? Hoe blijf ik positief?

Superleuk en leerzaam deze gratis webinar serie van mijn ''eigen'' Zacht Werken coach Ellen de Lange Ros! Yay! schrijf je in en leer in 10 webinars over jouw energie, en ook gelijk een paar top basics van Zacht Werken! zei ik al dat het gewoon GRATIS was? 😄 

Elke maandagochtend om 10 uur
Gratis – live webinar – sales & aanbiedingsvrij

LEES MEER 

Wil je mij helpen?

Het zou superfijn zijn als je alvast jouw volgende afspraak zou inplannen, dan kan ik van start met een goed gevulde agenda. Waarschijnlijk ben ik vanaf 10 mei weer volop beschikbaar, want de mei-vakantie valt ook nog in deze periode, Ik hoop je snel weer te zien!

MAAK EEN AFSPRAAK

massage in Groningen