• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Gratis webinar- serie Een Zaak van Energie

Jannet Veenbaas is zacht-werken coach in haar praktijk in Groningen en geeft ook shiatsu-massage
Gepubliceerd op: 02-04-2020

Hoe start je de week vanuit een hoge energie, ook in tijden van corona? Heeft je werk nog wel zin, als er zoveel mensen ziek worden? Hoe werk je lekker, juist als je dag er anders uitziet of stressvol is? Hoe verdien je geld, als alles opeens onzeker is? Hoe blijf ik positief?

Superleuk en leerzaam deze gratis webinar serie van mijn ''eigen'' Zacht Werken coach Ellen de Lange Ros! Yay! schrijf je in en leer in 10 webinars over jouw energie, en ook gelijk een paar top basics van Zacht Werken! zei ik al dat het gewoon GRATIS was? 😄 

*** Bron, Ellen de Lange Ros: https://zachtwerken.nl/zaakvanenergie

Elke maandagochtend om 10 uur
Gratis – live webinar – sales & aanbiedingsvrij

Leven vanuit hoge energie – ook/juist in onzekere tijden

Hoe start je de week vanuit een hoge energie, ook in tijden van corona? Heeft je werk nog wel zin, als er zoveel mensen ziek worden? Hoe werk je lekker, juist als je dag er anders uitziet of stressvol is? Hoe verdien je geld, als alles opeens onzeker is? Hoe… [stel hier je eigen vraag]

Ook, of juist, in onzekere tijden is het belangrijk om goed voor je energie te zorgen. Maar hoe doe je dat? Daarvoor krijg je inspiratie en tips in de gratis webinar-serie ‘Een zaak van energie’.

"You have to take care of the energy and the energy will take care of the rest"

Wat is het?

Elke maandagochtend om 10 uur krijg je tips, inspiratie, advies en live antwoord op al je vragen. Het webinar duurt circa 45 minuten, maar kan soms wat uitlopen of korter zijn, afhankelijk van het aantal vragen dat binnen komt. Elk webinar heeft een eigen thema.

Kun je niet live meedoen? Geen punt. Meld je toch aan, alles wordt opgenomen op video en MP3, die krijg je vanzelf toegestuurd. Zo kun je het rustig beluisteren wanneer het jou uitkomt.

Antwoord op al je vragen, ook anoniem*

In elk webinar kun je vragen stellen. Dat werkt eenvoudig: mail je vragen uiterlijk zondagavond 20.00 uur naar info@zachtwerken.nl. In het webinar krijg je een persoonlijk antwoord.

*Je mag je vragen ook anoniem stellen, of onder een andere naam. Vermeld dan in je mail dat je niet je echte naam wilt gebruiken, en zeg erbij met welke naam ik op je vraag in moet gaan. Zo kun je persoonlijke vragen stellen, zonder dat anderen weten dat het om jou gaat.

Hoe werkt het?

  • Het ‘zaak van energie’-webinar wordt elke maandagochtend gehouden om 10 uur.
  • Je schrijft je éénmalig in via dit formulier. Na je inschrijving ontvang je de link naar het eerstvolgende webinar. Je krijgt hierover elke week éénmaal een mail en een remindertje vlak voordat we live starten.
  • Na afloop van het webinar ontvang je een mail met de opname, je kunt het webinar achteraf bekijken als video of beluisteren als MP3.

Geen sales en aanbiedingen

In dit webinar wil ik ruimte en energie maken voor vrije inspiratie, tips en advies. Daarom is dit webinar 100% sales- en aanbiedingsvrij. Ik ga je in dit webinar geen aanbod doen, of dingen verkopen.

Wil je met me werken of een programma aanschaffen? Dat mag natuurlijk. Kijk dan op www.zachtwerken.nl (voor alle werkende mensen, over zacht werken), of op www.faxion.nl (voor zzp-ers en ondernemers, over business coaching).

Ellen De Lange-Ros

........................................................................................................

Wie, wat ,waar?

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen waar ik shiatsu massages en coachingstrajecten geef genaamd De Koning Te Rijk. Ik hoop dat ieder zich na een behandeling of coachingssessie bij mij zich De Koning Te Rijk voelt. Thuis heb ik een lieve partner, Fred die fantastisch kan koken (yes!) en twee ondernemende kids Kjeld (7) en Kim (5) die ik af en toe graag achter het behang wil plakken, maar O wat ben ik dankbaar en trots op deze mini mensjes.

Groeten! Jannet Veenbaas
www.praktijkdekoningterijk.nl

SCHRIJF JE HIER IN VOOR GRATIS  NIEUWS EN RELAXTIPS van Jannet!

Massage, Shiatsu & Coaching in hartje Groningen

In het drukke hart van Groningen biedt De Koning Te Rijk je een plek om even te ontsnappen en helemaal tot rust te komen. Gelijk inplannen?

JA, IK WIL NU EEN MASSAGE AFSPRAAK PLANNEN!

LEES MEER OVER ZACHT WERKEN

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE OVER ZACHT WERKEN!

Meer over Zacht Werken: