• darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

NIEUW EN CORONA PROOF: Thuis Zacht Werken + Gratis massage

Jannet Veenbaas in haar praktijk: De Koning Te Rijk in Groningen
Gepubliceerd op: 01-04-2020

Wordt jij helemaal crazy van de Corona-thuiswerken-en-kinderen situatie? kun jij wel wat handvatten gebruiken om samen als gezin ontspannen deze dagen EN productief door te komen? dan is het Zacht Werken thuistraject ideaal voor jou! En om extra te ontspannen: Je krijgt van mij een tegoed-bon voor een Massage van 60 min! (t.w.v. 99,00 euro)

NIEUW EN CORONA PROOF: THUISVERSIE ONLINE ZACHT WERKEN TRAINING!

JOUW CADEAU: Een tegoedbon voor een  massage van 60 min! (t.w.v. 99,00 euro)

Corona maatregelen verlengd tot minimaal 28 april...en nu?

Oke, we gaan nog door met thuiswerken EN thuisonderwijs tot minimaal 28 april! Denk jij nu bij jezelf OMG 😲 hoe ga ik dit allemaal redden? Kun je wel wat hulp en steun gebruiken hierbij om alles een beetje ontspannen te laten verlopen? Ik help je daarbij! 

SCHRIJF JE HIER IN VOOR GRATIS NIEUWS, RELAXTIPS EN KORTING OP MASSAGE!

Meisje maakt een puzzel tijdens corona crisis #thuisonderwijs

Herken je dit:

 • Je hebt geen idee hoe je je dag nu productief in kunt plannen met kinderen die thuis huiswerk moeten maken EN jij ook nog jouw eigen werk te doen hebt
 • Je hebt het gevoel dat je alles halfslachtig doet
 • Je voelt je schuldig tegenover je kinderen en je baas.
 • Je hebt te weinig tijd in je dagen
 • Je merkt dat jouw kinderen aangeslagen zijn door de hele situatie en juist om extra aandacht en knuffels vragen, maar jij hebt het druk.
 • Je ervaart gevoelens van stress en / of somberheid
 • Je vindt het moeilijk om positief te blijven in deze situatie
 • Je hebt veel hoofdpijn en en opgejaagd gevoel
 • in de avond kom je nog steeds niet tot rust.

Je bent niet de enige die hier mee zit

Misschien een geruststelling: Je bent niet alleen, we leven blijkbaar in een maatschappij die letterlijk aan het doordraaien is, en we vinden dat allemaal maar normaal. 

 Hoe zou het zijn als:

+ Je het gevoel van ''genoeg tijd" zou hebben?
+  gewoon goed, goed genoeg is, het hoeft niet altijd perfect?
+  Je je grenzen zou kunnen aangeven, zonder je daar bezwaard / schuldig over te voelen?
+ Je weer die leuke partner / moeder / collega zou kunnen zijn.
Je weer zou durven wensen en dromen? en daar stappen in gaat zetten om ze echt te gaan realiseren?
+ Je je rustig en ontspannen zou voelen?
+ Je net zo goed voor jezelf zou gaan zorgen als hoe je dat nu voornamelijk voor anderen doet?
+ Zou het mogelijk zijn om op jouw ideale voorwaarden te werken?
+ Als je weer lekker zou kunnen slapen en uitgerust wakker zou worden?
+ Je tools zou hebben om jezelf tot rust te brengen is drukke tijden?
Je echt zou kunnen genieten van je vrije tijd zonder dat je alleen maar denkt aan al het werk dat nog gedaan moet worden.
+ Je gewoon ook wel eens voor jezelf mag kiezen?
Dat jij jezelf emotioneel veel stabieler gaat voelen?
+ Het gevoel hebben zelf aan het stuur te staan in plaats van geleefd te worden?
+ Je jezelf waardevol genoeg vind om het roer om te gooien, ontzettend handige tools zou leren om alle bovenstaande zinnen realiteit te maken?

Wil jij dit ook?

Dit alles en nog veel meer leer je in het  Start met  Zacht Werken programma. Ik ga intensief met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat jij je weer mens voelt in plaats van een robot die op de automatische piloot bezig is om dingen af te vinken, weer kan genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft. Met zacht werken leer je tijd te maken, je hebt echt het gevoel dat je meer tijd hebt als je alles doet met de aandacht die het verdient. Je gaat beseffen: Je bent nu hier, in dit moment , en dat is goed, alles is goed. Ik ga vooral aan de slag met jou met de  connectie tussen lichaam en geest, mindset, krachtige simpele oefeningen om te ontspannen, en creativiteit...en een heerlijke Shiatsu massage niet te vergeten. (als het weer mag!)

Meer weten? neem contact op

👉 Je mag me ook bellen of What's appen als je meer info wilt: 06-14873598

Wat levert het programma je op? Wat ga je realiseren?

 + Rust en focus

Aandacht voor wat je echt belangrijk vindt in jouw leven, wie en wat is jouw onverdeelde aandacht en energie waard? en wie / wat vooral niet? (werk EN privé)

+ Je werk wordt weer leuk en overzichtelijk 

Mensen die Zacht Werken kunnen vaak meer werk verzetten in minder tijd, zonder dat je het gevoel hebt dat je het extreem veel drukker hebt.

+ Altijd alle tijd

Je leert de magie van de tijd. Je ontdekt hoe je nooit meer tijd tekort komt en altijd tijd genoeg hebt. Omdat je tijd gaat maken. Zo krijg je tijd in overvloed. Altijd.
Je werk gaan doen op jouw manier, zodat jouw talenten maximaal uit de verf komen. Zodat je een maximale bijdrage levert en anderen volop van dienst kunt zijn. Maar dan wel op een manier die bij jou past. Zonder werkdruk of stress.

+ Je gaat weer durven dromen

we gaan samen kijken wat jouw drommen zijn, wat wilde je altijd al realiseren of doen, en is nu naar de achtergrond verdwenen omdat er altijd andere dingen zijn die eerst moeten, het kan gaan om grootse dromen , maar ook om kleinere wensen, we gaan eraan werken om deze ook echt te realiseren, wat zijn de eerst stapjes?

Voor de rest van je leven

De vaardigheden die je leert met zacht werken zijn geen snelle hype die volgend jaar weer is achterhaald. Het zijn vaardigheden waar je de rest van je leven lol van hebt. In je werk en je privéleven. Waarom zou je nog langer worstelen of wachten als je nu een stap kunt zetten?

Daar heb ik het te druk voor hoor!

Juist als je nu denkt: Daar heb ik het toch veel te druk voor! dan is nu het moment, je gaat namelijk leren om ''tijd te maken'' je visie op tijd zal enorm gaan veranderen.

Wat is het zacht-werken-online-programma?

Met het zacht-werken-online-programma krijg je:

 • 3x een coachingssessie met mij via ZOOM.
 • Een online training van 60 dagen waarin je stap voor stap leert hoe je zelf meer gaat bereiken door zachter te werken. Je leert tijd maken, je dromen realiseren, bouwen aan je bedrijf of je loopbaan en je leven en het scheppen van overvloed. Dromen. Maar met een praktische inslag die je direct vertaalt naar jouw situatie.
 • Negen webinars, met theorie en praktische tips. Na elk webinar krijg je een concrete oefening waar je direct mee aan de slag gaat. Eén van de negen modules gaat helemaal over online media: hoe zet je ze slim in en zorg je er tegelijkertijd voor dat ze je niet storen en je tijd opslurpen? Ik deel de lessen van online experts met je! Hoe krijgen zij duizenden online fans voor hun bedrijf of gebruik je online media in je werk, juist zonder de hele dag online te zijn?
 • Natuurlijk ontvang je van elk webinar een opname op video, zodat je alles kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Op de manier die bij jou past. Je kunt alle webinars nog eens rustig naluisteren, tijdens het hardlopen, een lange autorit of lui thuis op de bank.
 • Bij elk webinar ontvang je verschillende oefeningen. Je pakt er uit wat past bij jouw leven en jouw stijl. Zo kun je op een ontspannen manier aan de slag, met de dingen die bij jou passen.
 • Je eigen zacht-werken-dagboek, waarin je vastlegt wat voor jou werkt. Met het dagboek ontdek je wat voor jou werkt en waar je snel stappen kunt zetten.
 • Dagelijks aan de slag in je eigen bedrijf, met jouw werk. Zo blijft het niet bij theorie, maar ga je zacht werken direct toepassen in je eigen praktijk.
 • Direct na je inschrijving ontvang je het boek ‘Een zaak van zacht werken zodat je direct aan de slag kunt. Heb je het boek al gelezen? Dan kun je dit exemplaar geven aan iemand in je netwerk, zodat ook mensen om je heen weten hoe jij voortaan je werk doet. En wellicht inspireer jij hen weer!
 • 👉 Je mag me ook bellen of What's appen als je meer info wilt:
 • 06-14873598

twee kinderen luisteren een luisterboek tijdens corona-crisis

Investering in geld.

Jouw investering in dit online programma, incl. coaching, in jezelf, in een relaxter leven is nu slechts 500,00 euro (Incl. btw)
***Normaal betaal je alleen al voor de online training 964,37 (Inc. btw) en daar zitten geen ZOOM coachings-sessies en gratis massage bij! Dit is dus echt de bonus die ik er nu bij geef.

BONUS: Een tegoedbon voor een Shiatsu Massage van 60 min (t.w.v. 99,00 euro) voor als de Corona maatregelen weer voorbij zijn!

👉 Je mag me ook bellen of What's appen als je meer info wilt: 06-14873598

Vergoedingen

Het is mogelijk dat de opleider/werkgever tijd of geld vergoedt. Uit de praktijk blijkt dat het persoonlijk budget ook vaak wordt gebruikt voor coachingstrajecten

Wie, wat ,waar?

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen waar ik shiatsu massages en coachingstrajecten geef genaamd De Koning Te Rijk. Ik hoop dat ieder zich na een behandeling of coachingssessie bij mij zich De Koning Te Rijk voelt. Thuis heb ik een lieve partner, Fred die fantastisch kan koken (yes!) en twee ondernemende kids Kjeld (7) en Kim (5) die ik af en toe graag achter het behang wil plakken, maar O wat ben ik dankbaar en trots op deze mini mensjes.

Groeten! Jannet Veenbaas
www.praktijkdekoningterijk.nl

Massage, Shiatsu & Coaching in hartje Groningen

In het drukke hart van Groningen biedt De Koning Te Rijk je een plek om even te ontsnappen en helemaal tot rust te komen. Gelijk inplannen?

JA, IK WIL NU EEN MASSAGE AFSPRAAK PLANNEN!

LEES MEER OVER ZACHT WERKEN

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE OVER ZACHT WERKEN!

Meer over Zacht Werken:

SCHRIJF JE HIER IN VOOR GRATIS NIEUWS, RELAXTIPS EN KORTINGEN!