• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Korting op jouw massage in Groningen

Gepubliceerd op: 21-07-2023

Op deze manier bespaar je elke keer als je langskomt korting op een holistische massage!

Korting op jouw massage in Groningen

Minder betalen voor massage en shiatsu

Krap bij kas? of hou je gewoon van korting? Ik heb een simpele manier om minder af te rekenen voor jouw holistische massage of shiatsu behandeling via Instagram!

Wat te doen?

Super simpel: 1: Volg mij op Instagram, en 2:  deel in jouw story dat je een massage, of shiatsu behandeling gaat doen of hebt gedaan bij mij, tag de praktijk daarbij natuurlijk ook. Maak een leuke foto van de ruimte de ingang, of jezelf met een after massagehoofd, of van mij hahaha, een repost vanuit mijn feed maakt niet uit wat...

Hoe krijg ik die korting op massage en shiatsu dan?

Ook weer simpel: Laat het bewijs aan mij zien ✅ 😃 Dus wil je de korting op de komende behandeling al ontvangen, zorg dan dat je een story hebt gepost voordat de sessie begint, wil je korting op je volgende boeking? zorg dat dat je na de massage een story post.

🔥 That's it! 2 euro korting per keer zo in the pocket, je mag zo vaak meedoen als je wil. De korting geldt voor alle behandelingen! Lees hier welke behandelingen ik allemaal geef.

Nog meer besparen op massage en shiatsu?

Dan heb ik ook nog de bring a friend deal, hiermee bespaar je 10 euro! Lees meer...

Het is voor jou voordeliger en voor mij ook want als ik op deze manier mijn marketing kan doen hoef ik niet zo veel te investeren in dure reclame campagnes, en zo kunnen nieuwe mensen toch de weg naar mijn praktijk blijven vinden. een win-win situatie wat mij betreft!

Last minute korting op massage en shiatsu in Groningen

Ben je erg flexibel? dan loont het ook om regelmatig even te kijken of er last minute plekjes beschikbaar zijn, die plekken hebben standaard 10% korting op de normale prijs, en natuurlijk superfijn voor mij als ze alsnog ingevuld worden, zit ik ook niet voor niks in de praktijk.

Weten wat je precies te wachten staat? 👇

⭐⭐⭐⭐⭐ Lees hier reviews van mijn cliënten

LEES HIER OVER HOE IK PRECIES TE WERK GA

JA! IK WIL EEN MASSAGE BOEKEN!