• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Massagebon: Geef een ervaring cadeau, ga voor duurzaam relaxen!

geef eens een massage of shiatsu   behandeling cadeau in Groningen
Gepubliceerd op: 20-08-2020

Wat is het leukste cadeau om te geven in Groningen? Juist: een belevenis! Wat dacht je van een massage of shiatsu behandeling? Geef in plaats van iets materieels een ervaring cadeau, ben je gelijk duurzaam bezig.

Massagebon: Geef een ervaring cadeau, ga voor duurzaam relaxen!

Wat is er leuker dan iemand blij maken met een mooi cadeau? Je laat zien dat je aan iemand denkt en iets geven geeft jou een goed gevoel. Maar iets verzinnen is vaak lastig en een miskoop is snel gemaakt. Zo kan het zijn dat je bij een verjaardag of etentje op het laatste moment nog even iets moet vinden. Of je weet niet zo snel iets persoonlijks te verzinnen. En dus neem je een lollig bedoelde gadget mee, waar de ontvanger eigenlijk niks aan heeft. Herkenbaar? 

Dat kan natuurlijk een stuk duurzamer! Want spullen bepalen voor een groot deel onze ecologische voetafdruk. In ons dagelijks leven hebben spullen zelfs de grootste impact op de planeet: ze staan op nr 1 in de impact top 10 van Think Big Act Now. Koop daarom niet zomaar prullaria, maar geef (of vraag) een duurzaam cadeau. Maar wat dan? Hieronder tips!

Geef een ervaring! 

Geef in plaats van iets materieels een ervaring cadeau. Hier komen geen onnodige spullen aan te pas en je zorgt voor een mooie herinnering. Uit onderzoek blijkt bovendien dat het opdoen van ervaringen voor langer plezier zorgt dan het krijgen van spullen. Dus geef een mooie ervaring cadeau die jullie samen kunnen beleven, of koop er een cadeaubon voor wanneer je de ander niet zo goed kent.

Geef een massage of shiatsu behandeling in Groningen cadeau

Verras een collega die het verdiend heeft, een geliefde met stress, een vriendin die zwanger is, of een jarige jet of job met een Massage cadeaubon.

Lees hier welke massages ik geef

*De welkomstkorting geldt ook voor een cadeaubon! dus voor een behandeling van 60 min betaal je 80,00 euro i.p.v. 99,00 euro, das mooi meegenomen toch?

IK WIL MEER WETEN OVER HET BESTELLEN VAN EEN CADEAUBON

Meer duurzame cadeau tips

  • Een concert of theatervoorstelling.
  • Een dagje pretpark, strand of toerist spelen in eigen land. 
  • Een mooie fietstocht met picknick.

verlanglijstjes: yes please!

Is er een hele specifieke wens uitgesproken voor een cadeau? Hoewel je zelf misschien origineel wilt uitpakken, weet je met een verlanglijst zeker dat je cadeau gewenst is. Minder kans dus dat het gaat verstoffen of misschien zelfs wordt weggegooid. 

En heb je zelf iets te vieren en een specifieke (grote) wens, maar wil je ook graag iets goeds doen? Misschien is Split-A-Gift dan iets voor jou: je kan aangeven voor welk cadeau je spaart en hoeveel cadeaugeld je met een goed doel wilt delen. Geef iets tweedehands 

Bij de kringloop kun je mooie vondsten doen. Boeken, speelgoed of een cadeautje voor een dobbelspel kun je bijvoorbeeld prima tweedehands kopen! 

Tweedehands 

Bij de kringloop kun je mooie vondsten doen. Boeken, speelgoed of een cadeautje voor een dobbelspel kun je bijvoorbeeld prima tweedehands kopen! 

Geef een plant 

Mijn praktijk is echt een Urban Jungle, ik vind het heerlijk om veel groen om me heen te hebben! Een mooie plant doet het vaak goed als cadeau. Bovendien verhoogt het de luchtkwaliteit en kun je er met een beetje groene vingers jaren plezier van hebben. Ik ben ook altijd superblij als er weer iets te stekken is, ik ben een beetje een crazy-plant-lady hahaha. Ook leuk: de plantenhangers van Rescued, gemaakt van eco-vriendelijke materialen. Of geef met Bee Miles bloemen cadeau zonder dat ze geplukt hoeven worden en verhoog zo de biodiversiteit! 

Over De Koning Te Rijk Massage, Shiatsu & Coaching Groningen

Jannet Veenbaas: ‘Mijn uitgangspunt als therapeut en coach? Dat een aanraking een menselijke basisbehoefte is, en helend kan werken. Via aanraking is het mogelijk om lichaam en geest in balans te brengen, zodat eventuele verstoringen worden opgelost en jij beter in je vel komt te zitten. Dit uitgangspunt pas ik toe in de verschillende behandelingen en therapieën die ik aanbied: Shiatsu-therapie, de massage en Zacht Werken Coaching. In mijn behandelingen hanteer ik een holistische werkwijze. Dat betekent dat ik niet alleen naar je klacht of naar je problemen kijk, maar naar je totale persoon.’

Wie is Jannet?

Ik Ben Jannet, moeder van Kjeld (7) en Kim (5) met vallen en opstaan heb ik ervaren dat het heel goed mogelijk is om in deze vaak hectische, drukke maatschappij lekker ontspannen in het leven te staan, en ik leer ook nog steeds elke dag meer. Door Zacht Werken voel ik me nu  weer een leuk mens en moeder.

LEES MEER OVER JANNET

Ik hoop je snel te ontmoeten, Liefs Jannet