• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Massage, Shiatsu en...Corona?

Gepubliceerd op: 22-03-2020

Massage, Shiatsu en Coaching tijdens de Corona crisis? hoe zit dat precies? je leest het hier!

Massage, Shiatsu en...Corona?

Helaas neem ook ik de beslissing om mijn praktijk te sluiten van 16 maart tot 6 april, en hopelijk vanaf 7 april weer helemaal klaar om jou terug te verwelkomen in mijn praktijk!

Hoe kan ik jou nu helpen?

Ik ga aan de slag om een aantal video's over zelfmassage op te nemen, Ik heb ook 2 kinderen thuis die ik thuis les moet geven en entertainen, dus ik ga even kijken hoe het gaat lopen¬†ūüėÖ Hou ini eder geval mijn site en mijn sociale¬†media kanalen in de gaten! En schrijf je a.u.b. in voor de relaxtips updates. En coaching kan natuurlijk online gewoon doorgaan, neem contact met me op als je juist nu vast loopt, ik help je graag!

INSCHRIJVEN RELAXTIPS

Wil je mij helpen?

Plan alvast afspraken in voor na de 6e, ik zou het super vinden om met een goed gevulde agenda van start te kunnen gaan.¬†ūü•į

MAAK AFSPRAAK

Blijf gezond allemaal, en ik hoop je snel weer te zien!

Liefs Jannet

Wie, wat ,waar?

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu¬†en¬†Massage¬†behandelingen en¬†Zacht werken¬ģ coaching¬†aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in¬†hartje Groningen¬†waar ik¬†shiatsu massages en coachingstrajecten¬†geef¬†genaamd¬†De Koning Te Rijk. Ik hoop dat ieder zich na een behandeling of coachingssessie bij mij zich De Koning Te Rijk voelt. Thuis heb ik een lieve partner, Fred die fantastisch kan koken (yes!) en twee ondernemende kids Kjeld (7) en Kim (5) die ik af en toe graag achter het behang wil plakken, maar O wat ben ik dankbaar en trots op deze mini mensjes.