• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Jannet & Zacht Werken in de FLAIR!

In de FLAIR: in FOR YOU: Jannet Veenbaas is zacht-werken coach in haar praktijk in Groningen en geeft ook shiatsu-massage
Gepubliceerd op: 05-03-2020

Zacht Werken en ik deze week in FLAIR 😎🤩😍 Whoop Whoop!

Jannet & Zacht Werken in de FLAIR!

Mooie publiciteit voor Zacht Werken in een landelijk magazine! hier ben ik heel blij mee. Zacht Werken gaat de wereld veroveren, daar ben ik van overtuigd! niet meer rennen, zwoegen en stressen, maar mindfull bezig zijn, in het nu zijn, genieten van dit moment, keuzes maken op basis van je gevoel i.p.v op basis van je to do lijst!

LEES MEER OVER ZACHT WERKEN

Schrijf je hier in voor GRATIS  nieuws en relaxtips!

Jannet Veenbaas #ikhebflair Zacht Werken Coach Groningen

Jannet Veenbaas #ikhebflair Groningen

Wie, wat ,waar?

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen waar ik shiatsu massages en coachingstrajecten geef genaamd De Koning Te Rijk. Ik hoop dat ieder zich na een behandeling of coachingssessie bij mij zich De Koning Te Rijk voelt. Thuis heb ik een lieve partner, Fred die fantastisch kan koken (yes!) en twee ondernemende kids Kjeld (7) en Kim (5) die ik af en toe graag achter het behang wil plakken, maar O wat ben ik dankbaar en trots op deze mini mensjes.

Groeten! Jannet Veenbaas
www.praktijkdekoningterijk.nl

Massage, Shiatsu & Coaching in hartje Groningen

In het drukke hart van Groningen biedt De Koning Te Rijk je een plek om even te ontsnappen en helemaal tot rust te komen. Gelijk inplannen?

JA, IK WIL NU EEN MASSAGE AFSPRAAK PLANNEN!

LEES MEER OVER ZACHT WERKEN

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE OVER ZACHT WERKEN!

Meer over Zacht Werken: