• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

DIKKE KORTING OP MASSAGE: december cadeaubon deal!

sinterklaas cadeaubon voor een shiatsu  massage in Groningen
Gepubliceerd op: 20-11-2019

DECEMBER CADEAUBON DEAL: 2x massage voor 120 euro ( bespaar 80,00!) Wie geef jij een massage cadeaubon voor Sinterklaas of kerst? Deal start in november.

Wie geef jij een massage cadeaubon voor Sinterklaas of kerst?

Dikke korting, minder stress

Ik weet als geen ander dat de decembermaand behoorlijk stressvol kan zijn, en daarom heb ik iets leuks bedacht: Als jij een massage cadeaubon geeft aan een dierbare, en ook zelf behoefte hebt aan ontspanning dan geef ik jullie beide bijna 50% korting! Voor 120 euro krijg je een cadeaubon voor een behandeling van 60 min EN zelf ook een behandeling. Je betaalt nu voor 2 massages dus 120,00 euro! (Normale prijs hiervoor is 198,00 euro) Wees er snel bij dit aanbod is beperkt beschikbaar. N.B. Een cadeaubon is een jaar geldig. De deal start vanaf november en stopt op 25 december 2019. 

JA DIT WIL IK!

NB: het gaat om 1 behandeling voor jezelf en 1 behandeling om weg te geven, het is niet mogelijk om 2 behandelingen voor jezelf te plannen via deze deal.

Neem contact op via bovenstaande knop, of mail me: praktijkdekoningterijk@gmail.com, of ouderwets de telefoon: 06-14873598

Druk, druk, druk

De komende periode gaat weer druk zijn in de praktijk, en in de kerstvakantie ben ik grotendeels gesloten. pak je agenda er bij en plan alvast jouw laatste behandelingen voor dit jaar.

AFSPRAAK MAKEN

Wie, wat, waar?

massage-shiatsu-coaching-Groningen

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen waar ik shiatsu massages en coachingstrajecten geef genaamd De Koning Te Rijk. Ik hoop dat ieder zich na een behandeling of coachingssessie bij mij zich De Koning Te Rijk voelt. Thuis heb ik een lieve partner, Fred die fantastisch kan koken (yes!) en twee ondernemende kids Kjeld (6) en Kim (4) die ik af en toe graag achter het behang wil plakken, maar O wat ben ik dankbaar en trots op deze mini mensjes.

Groeten! Jannet Veenbaas
www.praktijkdekoningterijk.nl

Massage, Shiatsu & Coaching in hartje Groningen

In het drukke hart van Groningen biedt De Koning Te Rijk je een plek om even te ontsnappen en helemaal tot rust te komen.