• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Corona, thuisonderwijs, werk en kids hoe?

Jannet Veenbaas is zacht-werken coach in haar praktijk in Groningen en geeft ook shiatsu-massage
Gepubliceerd op: 25-03-2020

Update over de eerste week Corona thuisonderwijs en werktoestand, bij mij met ups en downs, hoe gaat het bij jou?

Wat een hectische week is het geweest!

Hoe gaat het met jou? Hoe voel jij je? Ook aan het thuiswerken en misschien thuis de kinderen onderwijs geven?alles is nu anders dan ooit. Maar er is ook ruimte voor essentie en verbinding met anderen, Ik hoor ineens veel meer vogels buiten en mensen groeten en kijken elkaar weer aan op straat, Dit maakt mij blij. Ook de extra tijd met mijn kinderen is mooi en tegelijkertijd erg zwaar, ze hebben duidelijk door dat er dingen gaande zijn, ze zijn ook bang, en weten niet wat er verder allemaal gaat gebeuren, en ze weten ook dat wij grote mensen het OOK niet weten. Wij hebben thuis minimaal 4x een huilcrisis sessie per dag...just saying... Even bloed eerlijk: alle leuke gedeelde  #thuisonderwijs foto's zijn ook gewoon moment opnames. Er zijn in deze periode juist erg veel verschillende momenten, en we zijn ook ECHT in het moment, veel meer dan eerst (ik spreek voor mezelf) Dat vindt ik ook mooi. Ik leer zoveel deze dagen, daarvoor ben ik dankbaar.

Misschien ervaar jij nu erg veel stress en heb je behoefte aan steun, ik wil jou die graag bieden, niet live zoals gewoonlijk, maar online via ZOOM! Ik ben er voor je, neem contact met me op als je wilt weten wat ik voor jou kan betekenen, PM of bellen, maakt niet uit. Blijf gezond, Liefs Jannet

P.S. Ik ben bezig om alle actuele info over een thuis Zacht Werken programma online te zetten (heel cool en nieuw), maar in combinatie met thuis onderwijs kids schiet het niet heel hard op 😅

Wie, wat ,waar?

Ik ben Jannet Veenbaas, ik geef Shiatsu en Massage behandelingen en Zacht werken® coaching aan mensen die zichzelf een ontspannen, gebalanceerd leven gunnen en willen focussen op wat echt belangrijk is. Ik ga je o.a.leren waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan jouw dromen en wensen, zodat je daar heel veel energie uit gaat halen. Ik heb een fijne praktijk in hartje Groningen waar ik shiatsu massages en coachingstrajecten geef genaamd De Koning Te Rijk. Ik hoop dat ieder zich na een behandeling of coachingssessie bij mij zich De Koning Te Rijk voelt. Thuis heb ik een lieve partner, Fred die fantastisch kan koken (yes!) en twee ondernemende kids Kjeld (7) en Kim (5) die ik af en toe graag achter het behang wil plakken, maar O wat ben ik dankbaar en trots op deze mini mensjes.

Groeten! Jannet Veenbaas
www.praktijkdekoningterijk.nl

SCHRIJF JE HIER IN VOOR GRATIS NIEUWS, RELAXTIPS EN KORTINGEN!

Massage, Shiatsu & Coaching in hartje Groningen

In het drukke hart van Groningen biedt De Koning Te Rijk je een plek om even te ontsnappen en helemaal tot rust te komen. Gelijk inplannen?

JA, IK WIL NU EEN MASSAGE AFSPRAAK PLANNEN!

LEES MEER OVER ZACHT WERKEN

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE OVER ZACHT WERKEN!

Meer over Zacht Werken: