• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Vakantiehuisje Ameland Hollum te huur

Gepubliceerd op: 29-09-2023

Heb jij zin om er even tussenuit te gaan en te ontspannen? Wij hebben een heerlijk vakantiehuisje op Ameland in Hollum, dat is de go to plek!

Uitwaaien op Ameland!

Kom met het hele gezin tot rust in ons huisje op Ameland. Centraal gelegen in het dorp Hollum, in een van de mooiste pittoreske straatjes. Veel ruimte en privacy rondom de woning: uniek. Speeltoestel en trampo in de tuin. Strand, bos, winkels en restaurants op loopafstand. Wij noemen Kreutelke een back to basic huisje, we hebben geen luxe apparaten en ook geen Wi-Fi. Buiten zijn, en samen dingen beleven staat zo veel meer centraal! samen de afwas doen met een muziekje aan is ook een gezinsactiviteit! Huisdier mag mee. ben je benieuwd? kijk dan hier!

Heb je vragen? stuur me dan een bericht app of bel me op:06-14873598

Voor ons zijn de uitstapjes naar Ameland het ultieme tot-rust-kom-moment, heerlijk samenzijn met het gezin. Het is zo fijn dat we dit graag willen delen.

Bekijk de beschikbare data

Ameland is heerlijk met mooi weer natuurlijk, lekker naar het strand, bos of de duinen, maar als het weer slechter is is er ook genoeg te doen voor jong en oud, lees het hier

Volg Kreutelke ook op instagram

Er is leesvoer, dvd speler, bordspellen, en wat speelgoed.