• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Sinterklaasje masa-massa-ge-bonne!

Gepubliceerd op: 15-11-2020

Sinds gisteren is de Sint weer in het land met zijn pieten! raak jij ook alweer in de stress vanwege de druk om een leuk en zinvol cadeau te verzinnen? Niet nodig: Geef eens een massage cadeau 😀

Sinterklaasje masa-massa-ge-bonne!

Massagebon: Geef een ervaring cadeau, ga voor duurzaam relaxen!

Wat is er leuker dan iemand blij maken met een mooi cadeau? Je laat zien dat je aan iemand denkt en iets geven geeft jou een goed gevoel. Maar iets verzinnen is vaak lastig en een miskoop is snel gemaakt. Zo kan het zijn dat je bij een verjaardag of etentje op het laatste moment nog even iets moet vinden. Of je weet niet zo snel iets persoonlijks te verzinnen. En dus neem je een lollig bedoelde gadget mee, waar de ontvanger eigenlijk niks aan heeft. Herkenbaar? 

Dat kan natuurlijk een stuk duurzamer. Want spullen bepalen voor een groot deel onze ecologische voetafdruk. In ons dagelijks leven hebben spullen zelfs de grootste impact op de planeet: ze staan op nr 1 in de impact top 10 van Think Big Act Now. Koop daarom niet zomaar prullaria, maar geef (of vraag) een duurzaam cadeau. Maar wat dan? Bijvoorbeeld een massage!

Geef een massage of shiatsu behandeling als sinterklaas cadeau.

LEES HIER WELKE MASSAGES IK GEEF

Laat je iemand voor het eerst kennismaken met De Koning Te Rijk?

*De welkomstkorting geldt ook voor een cadeaubon! dus voor een behandeling van 60 min betaal je 80,00 euro i.p.v. 99,00 euro, das mooi meegenomen toch?

Hoe werkt dat, het bestellen van een cadeaubon?

Ik stuur de bon naar je op! Laat even weten of je de bon in sinterklaas verpakking wilt, of dat je het liever zelf gaat verwerken in een surprise of cadeau. Toezending gebeurt nadat je het betreffende bedrag hebt overgemaakt op:
IBAN: NL80RABO0318209152 op naam JW Veenbaas te Groningen.

Je kunt de bon natuurlijk ook ophalen, bel of app dan wel even van tevoren!

👉 06-14873598

Je kunt pinnen in de praktijk.

IK WIL MEER WETEN OVER HET BESTELLEN VAN EEN CADEAUBON

Wie geeft die massage dan?

Wie is Jannet?