• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Shiatsu massage en ademwerk, zo wordt je echt helemaal ontspannen

Gepubliceerd op: 23-02-2023

🎉 Geweldig Nieuws: Ik ga samenwerken met Wendy Idzenga, ademcoach! Shiatsu massage EN ademwerk, dat maakt je toch pas echt helemaal ontspannen?

Samenwerking adem coaching en holistische massage 

Wendy Idzenga over ademwerk: “De ontdekking van de adem heeft zoveel impact gehad op mijn leven, dat ik er mijn missie van heb gemaakt om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de kracht van de adem”. Ademhaling brengt je in contact met je gevoel, je lichaam en je potentie. Als ademcoach leer ik je weer bewuster te ademen en ben je zelf in staat vele klachten te verbeteren of zelfs verhelpen. Ik werk met verschillende ademhalingstechnieken, één daarvan is de verbonden ademhaling.

Positieve resultaten van een goede ademhaling:

· Stress verminderen en voorkomen
· Rustiger & dieper slapen
· Mentale helderheid
· Beter bij je gevoel kunnen en blijven
· Creativiteit stimuleren
· Meer energie
· Meer focus
· Verbetering van je spijsverteging
· Verhoogde weerstand
💜 Lees vooral ook meer op de website www.wendyidzenga.nl of luister naar haar podcast “Als je lichaam nee zegt”.
Jannet Veenbaas over Shiatsu massage: Aangeraakt worden is een levensbehoefte. Holistische massage is een respectvolle uitnodiging om tot een nieuw evenwicht te komen. Een holistisch massage helpt om diepere lagen en thema’s in het lichaam te onderzoeken en inzicht te krijgen over de oorzaak en achtergrond van de spanningen en klachten.

Een holistische massage geeft je:

  •  ontspanning en balans
  • behandeling en voorkomen van spanningen en klachten
  • vitaliteit (bijvoorbeeld bij vermoeidheid en/of herstel van ziekte)
  • bewustwording / heelwording
  • contact met het lichaam en gevoel
  • inzicht in onverwerkte emoties
  • inzicht in de diepere oorzaak en betekenis van klachten

Hoe gaat de samenwerking er uit zien?

We zijn nog druk aan het brainstormen over projecten die we samen gaan opzetten de komende periode. We houden je natuurlijk op de hoogte. Ondertussen kan je jouw shiatsu massage of individuele ademsessie boeken.

Waarom een ademcoach?

De meesten van ons ademen oppervlakkig en onbewust. We leven nu eenmaal in een hectische wereld waarbij we vaak de manier waarop we ademen en onze houding automatisch aanpassen. Dit manifesteert zich in zowel fysieke, als mentale en emotionele klachten. Denk daarbij aan vermoeidheid, opgejaagd gevoel, hyperventilatie, hoofdpijn, spastische darmen, burn-out verschijnselen, etc. Het gevoel dat je gebrek aan grip op je leven hebt.

Combinatie Ademwerk en holistische massage en shiatsu

Wat ik merk als massage-therapeut is dat veel mensen niet helemaal in ontspanning kunnen komen als hun ademhaling niet zakken wil, dan blijft er een opgejaagd gevoel tijdens de massage, dat is jammer. Ik denk dat het aandacht besteden aan jouw ademhaling heel helpend gaat zijn om dieper tot rust te komen, zowel op de massagetafel als daarbuiten! Ik ga zelf ook een aantal sessies plannen bij Wendy om  ook voor mezelf meer bewustzijn te creëren op dat vlak, ben benieuwd!

Vanaf 1 maart kun je in ieder geval jouw individuele ademsessies inplannen aan de Brugstraat 7a. De hele maand maart geldt een korting van 20 euro, met de code: WELKOM20!