• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Boze reacties EN respect op mijn manier van eten: Te veel bananen!

Bonnetje Jannet Veenbaas Groningen Vegan Eten
Gepubliceerd op: 08-07-2020

BESTE MENSEN : IK POEP PRIMA HOOR 👌 Mijn boodschappen-bonnetje en Anthony William werd veel besproken op nu.nl hahaha, veel mensen erg ongerust over of zoveel bananen eten wel goed is voor onze stoelgang, mensen die onze kinderen zielig vinden, mensen die de suikers in bananen met suiker in cola vergelijken 🤔🤭, kortom, er werd wat van gevonden...

De Bananenfamilie uit Groningen > bedacht door medewerker Ekoplaza 😀 

Mensen denken nu dat ik niet kan kakken maar: IK POEP PRIMA HOOR 👌 Bananen zijn juist goed voor je stoelgang!

Mijn boodschappen-bronnetje en eetwijze werd besproken op NU.NL en dat mensen vonden daar wat van! Ik vind het vooral erg interessant dat mensen graag veroordelen wat ze zelf anders doen, wil je het artikel lezen? klik hieronder.

LEES HET ARTIKEL OP NU.NL

Anthony William

Sinds een aantal jaren eten wij volgens de richtlijnen die Anthony William geeft, en wij zijn daardoor van veel vervelende klachten afgekomen, we voelen ons fitter, sterker, en beter. Maar als ik vertel hoe we eten vinden mensen dat vaak wel erg lastig want: Vegan, geen gluten, geen bewerkte producten etc. Ja, het vraagt een aanpassing, maar door het te gaan doen kunnen wij nu wel echt zeggen dat het beter met ons gaat. Mijn conclusie is: Laat iedereen doen en eten waar hij of zij zich goed bij voelt, en veroordeel niet zo snel, dat kost onnodige energie. Eet smakelijk!

Jannet Veeenbaas start elke dag met 300ml bleekselderijsap uit de slowjuicer!

lees hier waarom!