• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Beste Moederdag cadeau tip

Gepubliceerd op: 20-04-2023

Geef een holistische massage cadeau, lekker toch? met korting, ook lekker!

Moederdag cadeau tip waar je moeder ECHT blij van wordt!

14 mei is het weer zover: moederdag.

Wil jij nou een leuk en origineel cadeau geven? bestel dan nu alvast jouw cadeaubon met veel korting, namelijk 47 euro! Ik vind dat alle moeders recht hebben op een moment van rust en ontspanning namelijk. Je kunt nu een digitale cadeaubon aanschaffen voor een behandeling van 60 min naar keuze voor 75,00 euro i.p.v. 122,00, dat scheelt weer lekker toch?

Wat zijn de voorwaarden?

🌸Je kunt de bon aanschaffen van 18 april t/m 14 mei 23. 

🌸 Stuur mij een WhatsApp bericht via: 06-14873598 of mail mij: praktijkdekoningterijk@gmail.com en vertel dat je gebruik wilt maken van de Moederdag 23 actie.  vermeld ook jouw email adres voor de factuur en toesturen bon.

🌸 Ik stuur je dan een factuur, als je deze voldaan hebt komt jouw digitale cadeaubon z.s.m in jouw mailbox. (de bon is 1 jaar geldig)
🌸 easy he?

P.S: de cadeaubon mag digitaal meegenomen worden bij de afspraak, maar als je het leuk vind kun je de bon ook zelf uitprinten, er wat leuks opschrijven en leuk inpakken natuurlijk, wel zo feestelijk! 🥳

Heb je nog vragen hierover? neem contact met me op!

Wil je geen cadeaubon geven, maar zelf wel lekker een behandeling boeken? klik dan hier!

👉 PS: Hou jij sowieso van korting? volg mij dan op Instagram, als er een uitvaller is deel ik dat in mijn verhaal, op last minute plekjes zit altijd een korting van 10% dat scheelt toch weer!