• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Laat een reactie achter

Ik hoor graag wat u van de behandeling heeft gevonden. Laat een berichtje achter in het gastenboek.

comments powered by Disqus

 

Eerdere reacties van mijn cliënten:

"Op Aanraden van een vriendin ben ik bij Jannet en De koning te rijk terecht gekomen met een burn-out. Ik geloofde in de eerste instantie niet echt dat shiatsu en massage heel veel invloed zouden kunnen hebben, maar wilde het wel proberen. Gelukkig! kaan ik nu zeggen.

Ik moet zeggen dat ik erg veel heb gehad aan de behandelingen en ook de gesprekken die ik met Jannet heb gevoerd.
het is ontspannend en je staat stil bij wat je lichaam te vertellen heeft zoals Jannet dat zo mooi zegt.

Ik zit nu veel beter in mijn vel, heb mijn gezonde leefstijl weer opgepakt en krabbel steeds verder omhoog.
Kortom: ik ben tevreden, en raad deze praktijk van harte aan." A.J

"Ben al paar jaar bij Jannet ze weet goed waar ze mee bezig is en kom er elke keer weer ontspannend weg. Een ware aanrader als je een druk leven hebt en je spanning kwijt wil" Gert


Een warme persoonlijkheid.Veel verstand van haar vak en alles wat daar bij komt kijken.
Een gesprekje vooraf...en tips mee als je weer weg gaat.Je komt er steeds weer heerlijk ontspannen vandaan. Jannet...je doet het geweldig!!!!"
Ina de Vries.

"Ik krijg sinds een maand of 8 shiatsu massage van Jannet Veenbaas.
Dit vanwege rugklachten omdat ik veelal op kantoor achter een buro zit. 
Sinds de behandelingen zijn mijn klachten sterk afgenomen. De behandeling is erg ontspannend en gaf mij al voelbaar resultaat na 1 behandeling. 

Jannet is een plezierig persoon om door behandeld te worden. Ze is specialist in haar vakgebied en stemt zich goed af op de klant, waardoor elke behandeling weer uniek is en gericht op jouw klacht"
Evan

"De Shiatsu therapie bevalt mij heel erg goed, mijn klachten aan rug, nek en schouders zijn echt verbeterd terwijl ik hier al jaren last van heb.Ik ben erg tevreden over jannet en De koning Te Rijk, praktijk voor Shiatsu Therapie en Massage"
Willem

"Ik ben nu zo`n vier keer bij Jannet geweest voor een Shiatsu massage. Dit is heel ontspannend waardoor je bijna in slaap valt. Het is echt een aanrader. Het voordeel is dat dit door mijn zorgverzekeraar volledig wordt vergoed"
Ilona

"Mijn eerste ervaring met massage was bij Jannet Veenbaas en het raakte me niet alleen fysiek maar ook mentaal. Ja, ik was ontroerd. Zowel door de prettige aanraking van de massage als door de persoonlijke aandacht. Ben je nog op zoek? ga naar Jannet!"
Harmke

Jannet heeft een rustige, integere houding waardoor de behandeling heel ontspannen is. Spier- en rugpijn nemen echt af. Met goede adviezen weer naar huis... Zeer prettig en professioneel"
Maaike

"Jannet heeft een klantvriendelijke benadering, heeft een professionele benadering, geeft deskundige adviezen en de massage,s zijn erg goed, ontspannend en effectief"
Henk Pieters

"Een ontspanningsmassage van Janet is altijd iets om naar uit te kijken. 
Ik voel me daarna heerlijk ontspannen"
Ineke

"Goede massage, professioneel en ontspannend. Vooraf altijd een kort gesprekje waarin met aandacht naar je geluisterd wordt"
A. Postuma

"Mijn ervaringen (2) bij deze praktijk zijn positief. Een rustige massageruimte en een rustige masseuse. Ze legt alles uit, luistert goed en handelt daar ook naar. Naar mijn mening ook geschikt voor iemand die voor het eerst een massage wil proberen"

Leuke recensie:

"Afgelopen zaterdag 5 december 2009 heb ik mijn gratis massage ontvangen van Jannet Veenbaas in haar praktijk voor Shiatsu Therapie en Massage te Groningen. Dit was voor mij een heel fijn en welkom Sinterklaascadeau!! Graag deel ik met jullie mijn ervaring.

Allereerst over de gecombineerde behandeling, shiatsu en olie-massage: 
De shiatsu behandeling was heerlijk. De aanrakingen van Jannet waren subtiel, erg prettig. Ze raakte alles op de juiste plek aan, op de juiste manier. Verbazingwekkend wat een effect dat heeft! Ik voelde m`n hele lichaam weer en alles daarbinnen stond weer met elkaar in verbinding. Het voelde allemaal ruimer en ik werd erg ontspannen en kalm. 

De olie-massage was ook ontzettend fijn. De olie voelde lekker en warm. De massage was nu steviger, maar niet te stevig. Het was precies goed. Heel prettig was dat Jannet veel aandacht besteedde aan de uiteinden; mijn voeten en handen en ook armen. Die werden gerekt en de afvalstoffen werden voelbaar afgevoerd. Ook de massage van mijn hoofd aan het eind was heerlijk. Bij mij altijd broodnodig, anders hoopt zich daar een heleboel op. Tijdens de gehele behandeling voelde ik me in de watten gelegd en aandachtig verzorgd. Alleen al het zorgvuldig toegedekt worden met warme dekens is zo fijn! Na de behandeling kon ik op mijn gemak en in mijn eigen tempo bijkomen en opstaan.

Dan over Jannet: 
Jannet is in mijn ogen een goede professional. Ze kan haar werk prima uitleggen, heeft kennis van zaken. Ze gaat prettig in op de verbale en lichamelijke reacties die je als klant geeft. Ze is stil wanneer je ligt te genieten en geeft zo ruimte om tot jezelf te komen. Ze is rustig, invoelend en voorzichtig, ik heb me er echt aan over kunnen geven.

En over de praktijkruimte: 
De praktijkruimte is behaaglijk warm en heel erg mooi (met ornamenten en sprekende kleuren). Er heerst een fijne sfeer en er staat prettige muziek op.

En wat ik verder nog kwijt wil: 
Een behandeling bij Jannet raad ik iedereen aan! Het is erg fijn en zo goed voor jezelf! En het mooiste is: er zijn vergoedingen mogelijk via je ziektekostenverzekeraar uit het potje alternatieve geneeswijzen. Dat potje is bij mij nu leeg, maar daarna ziet Jannet mij terug!"

Bedankt Jannet en natuurlijk www.Massage-fans.hyves.nl voor mijn gratis massage!