• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Je personeel is goud waard. Daarom zorg je goed voor je medewerkers. Want als zij goed in hun vel zitten, kunnen ze optimaal functioneren. Stoelmassage op de werkplek kan daar een bijdrage aan leveren. 
(referenties zijn op te vragen)

 

Stoelmassage

De stoelmassage ontspant de spieren die het meest te lijden hebben van werkstress en / of een verkeerde werkhouding. Stoelmassages worden op locatie toegepast op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel.
De behandeling duurt 18 minuten en de client houdt gewoon zijn of haar kleren aan.
Na afloop van de behandeling voelt men zich helder en kan met hernieuwende energie weer aan het werk.

Mijn ervaring is dat het personeel die een stoelmassage krijgt het heel erg op prijs stelt dat dit voor hun geregeld is, ze voelen zicht gewaardeerd door jou als werkgever en ze gaan met een positief gevoel verder met de werkzaamheden (alleen dan een heel stuk soepeler en ontspannen!)

Een stoelmassage kan vrijwel overal worden uitgevoerd het enige wat nodig is, is een goed verwarmde ruimte om de massagestoel neer te zetten. Een stoelmassage is laagdrempelig en eenvoudig in te plannen de normale werkzaamheden worden er nauwelijks door verstoord.

 

Algemene effecten van regelmatige stoelmassages:

  • Het kortdurend ziekteverzuim daalt
  • De productiviteit stijgt door gemotiveerde medewerkers
  • De bloedcirculatie word gestimuleerd, het werkt ontspannend, verkwikkend en stress verlagend
  • Voorkomt en/of vermindert RSI klachten, de concentratie verbetert en bevordert de mobiliteit
  • Stoelmassages zijn een zinvol onderdeel van het arbo-beleid binnen de organisatie

Wat betekenen stoelmassages voor jou als werkgever?

In tijden van toenemende werkdruk is het soms noodzakelijk om even pas op de plaats te maken. Via regelmatige stoelmassages geef je je werknemers de mogelijkheid om te ontspannen en te reactiveren, waardoor de werkstress zal verminderen en de werkhouding zal verbeteren. Door de positieve mentale en fysieke effecten van de behandeling bestaat er een grote kans dat het ziekte verzuim onder het personeel vermindert en de productiviteit binnen je organisatie wordt verhoogd.

 

Fiscaal aantrekkelijk

Stoelmassages worden door de belastingdienst als een vrije verstrekking gezien, en zijn aftrekbaar van de belasting. Tevens kan de in rekening gebrachte BTW in mindering worden gebracht op de omzetbelasting.

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

In 60 minuten kunnen er 3 werknemers gemasseerd worden. Je kunt mij ook per dag of per dag deel inhuren voor b.v. een personeelsdag of een beurs. Het is ook mogelijk om ontspannend en / of therapeutische behandelingen op een massagebank op locatie te doen.

Neem contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden.